Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Здравко Чолић се огласио након крађе новца у коју је наводно умешана и његова ћерка: " Породици је нанесена немерљива штета"

Легендарни певач издао је саопштење

1655795862_zdravko.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Након што је у медијима ођекнула вест да је из сефа Здравка Чолића нестало 20.000 евра, певач Здравко Чолић је издао саопштење за медији, како би прекинуо спекулације о крађи и умешаности његове ћерке Уне.

Прочитајте још: КРАЈ ВЕЛИКЕ ЉУБАВИ: Након раскида са Александром Младеновић, огласио се ИСАК ШАБАНОВИЋ

- На овај начин породици је нанесена немерљива штета, а овим путем обраћамо вам се како бисмо зауставили ширење лажних вести и апеловали на све медије да не учествују у креирању нетачних информација, које у први план стављају незаштићене појединце и особе које нису јавне личности, што је у овом случају ћерка Здравка Чолића. Овим путем истичемо да је вест о наводном нестанку новца у кући Здравка Чолић апсолутно лаж - стоји у саопштењу и додаје се:

- Сви медији који су пренели вест без претходне провере биће санкционисани свим расположивим правним средствима. Здравко Чолић никада није на овај начин комуницирао са медијима, ипак када је породица у питању мора се поштовати одлука о приватности, узимајући у обзир све моралне и људске кодексе. Пласирајући лажне информације новинари су сигурно повећали читаност портала, али су нанели немерљиву штету породици Чолић и обманули јавност Србије и земаља региона - наводи се у званичном саопштењу Чоле и његовог тима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas