Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Желите да сакријете мали вишак на стомаку? Трик Неде Украден захваљујући ком јој купаћи стоји ФАНТАСТИЧНО (ФОТО)

Неда Украден тренутно је у осмој деценији, а њен стас је, захваљујући здравом начину живота и исхрани, беспрекоран

1692269048_Untitled-1.jpg
Фото: Инстаграм принтцсреен/ неда.украден
Oglas

Певачица која је прославила 73. рођендан на црногорском приморју, има врло користан трик за плажу који вреди копирати ако немате тако завидну фигуру... Она тамо има кућу у којој често проводи летње дане уживајући у купању и сунчању.

И као много пута до сад, певачица је одлучила да се фотографише у изазовном издању, у прелепом дречавом купаћем костиму и свима покаже да је у топ форми без обзира на године.

Овог пута, она је понела купаћи костим модерног кроја и боје, а оно што су сви приметили јесте чињеница да има савршену линију.

Купаћи костим за који се овог пута одлучила одличан је избор за оне жене које имају мали вишак на стомаку, јер нашивени део прекрива управо тај део тела. У питању је једноделни модел с врло ефектним прорезима, који визуелно додатно сужава фигуру стварајући оптичку илузију. Иако Неди трикови нису потребни, њен стил за плажу може да нам послужи као инспирација.

Преко прелепог купаћег Неда је понела белу лагану кошуљу која јој је послужила уместо огртача и беле јапанке. Целу комбинацију употпунила је прелепим сламеним шеширом који је омиљени летњи избор многих лепотица током лета. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas