Oglas
· · Komentari: 0

Želite da sakrijete mali višak na stomaku? Trik Nede Ukraden zahvaljujući kom joj kupaći stoji FANTASTIČNO (FOTO)

Neda Ukraden trenutno je u osmoj deceniji, a njen stas je, zahvaljujući zdravom načinu života i ishrani, besprekoran

1692269048_Untitled-1.jpg
Foto: Instagram printcsreen/ neda.ukraden
Oglas

Pevačica koja je proslavila 73. rođendan na crnogorskom primorju, ima vrlo koristan trik za plažu koji vredi kopirati ako nemate tako zavidnu figuru... Ona tamo ima kuću u kojoj često provodi letnje dane uživajući u kupanju i sunčanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

I kao mnogo puta do sad, pevačica je odlučila da se fotografiše u izazovnom izdanju, u prelepom drečavom kupaćem kostimu i svima pokaže da je u top formi bez obzira na godine.

Ovog puta, ona je ponela kupaći kostim modernog kroja i boje, a ono što su svi primetili jeste činjenica da ima savršenu liniju.

Kupaći kostim za koji se ovog puta odlučila odličan je izbor za one žene koje imaju mali višak na stomaku, jer našiveni deo prekriva upravo taj deo tela. U pitanju je jednodelni model s vrlo efektnim prorezima, koji vizuelno dodatno sužava figuru stvarajući optičku iluziju. Iako Nedi trikovi nisu potrebni, njen stil za plažu može da nam posluži kao inspiracija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Preko prelepog kupaćeg Neda je ponela belu laganu košulju koja joj je poslužila umesto ogrtača i bele japanke. Celu kombinaciju upotpunila je prelepim slamenim šeširom koji je omiljeni letnji izbor mnogih lepotica tokom leta. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas