· · Коментари: 0

"Жена ме није тукла бејзбол палицом": Марко Булат разјаснио шта се тачно догодило у њиховом породичном дому - "Волим је и даље"

Медији не престају да пишу о драми које се догодила у породици Булат

1666436201_bulattt.jpg
Фото: АТА имагес

Марко Булат после скандала и туче са супругом први пут се јавно огласио и проговорио о пријави коју је поднео против жене Марије Булат.

"Моја супруга је у врло лошем здравственом стању, није ми нанела тешке телесне повреде. Није ме ударила бејзбол палицом, само ме је гребала, давила. Да би добио папир од хирурга о повредама, мораш да прођеш процедуру, да ти снимају грудни кош и ултразвук. Није истина да је дошло до свађе да сам затекао жену како конзумира кокаин. То није истина", рекао је прво певач и открио разлог свађе.

"Нисам у одређеном тренутку легао поред ње да је успавам у тим боловима и муци коју она има. "Помози ми, успавај ме, боли ме", тражила је", открио је разлог свађе Марко Булат.

"Нисам ваљда успео да је успавам, да будем адекватан, да је смирим, да јој кажем да ће све бити у реду. Тај дан је сазнала да има још једно обољење - васкулитис, пропали крвни судови. Сазнање да ти имаш тако нешто, сада ја хоћу да кажем не знам да је ли из те муке тако нешто урадио, а ја сам у том набијеном осећају, афекту то пријавио", открио је певач зашто је пријавио насиље.

"Да сам желео, тада сам могао да је оставим давно и у каквим аферама је учествовала. Пријаво сам званично насиље у породици и зато је изашло у новинама. Али ми је најбитније ми је да није истина да сам је затекао да се дрогира. Нисам ја саму себе давио. Битно да се она није дрогирала и то ми је важно да кажем, то је истина. Проблем је настао што је нисам умирио. Волим је и даље као мајку своје деце", рекао је Марко у Новом јутру.

Марко Булат је открио да још није јасно да ли ће да се развети и да ће видети од понедељка.

"Јавно желим да кажем да желим да брак опстане због деце, због љубави и да она оздрави. Волим своју жену, она је мајка моје деце", рекао је певач.

"Можда ја нисам имао довољно разумевања због њене болести. Нисам могао да одлучим када ће да ме неко гребе и гуши. Не можеш бити пријатељ, ако си га оставио болесног", за крај је Булат.

Иначе, Марко је пре два дана пријавио супругу због насиља у породици, којој је изречена мера забране приласка и удаљења из куће у трајању од 48 сати. Свађа између супружника наводно је почела када је Марко Марију назвао „наркоманом“, након што је у стану пронашао „неке цевчице“, које је носио на ДНК анализу и која је наводно утврдила присуство психоактивних супстанци. Тада је Марија то негирала и у бесу му ударила неколико шамара, почела да га шутира и гребе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.