Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Божићни празници у дому Марка Булата: "Марија и ја усађујемо деци праве вредности" (ФОТО)

Певач се присетио и детињства

1673008533_slaven_edo_promocija_22122022_0032.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Марко Булат и његова супруга Марија припремају се за Божић, један од највећих хришћанских празника. Открио је и како проводе Бадњи дан, истовремено се присећајући како су изгледалли празници у његовом детињству:

- Изнесу се оне посне грицкалице, суве шљиве... Деца отварају поклоне, то су нам неке ситне радости. Фору моје баке, са зеком и поклонима, кога ја никада нисам ухватио, данас ја продајем мојој деци... Наравно ту су и поклони од Божић бате... Увек се сетим моје покојне мајке, када смо сви заједно тражили пару у чесници... Паљење бадњака, колико варница, толико парица... - испричао је Булат у емисији "Викенд премијера специјал".

Прочитајте још: КАО ЦЕЦА 90-их: Анастасија Ражнатовић у провокативном издању, поручује: '' Не проналазим се у мајкиним песмама, не дај Боже!''

Негује и поштује традицију, а труди се да те вредности пренесе и својој деци:

- Заједно са Маријом, усађујем праве мере вредности, које треба да буду непроменљиве. Једног дана када буду имали своју породицу, како би могли да пренесу њима... Сматрам да су два историјска момента најважнија, рођење и васкрсење Христово - закључио је.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas