Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Није ми напорна Марија, напорно је преузети сву одговорност": Марко Булат и нејгова СУПРУГА су иза себе оставили тежак период - "Била сам готово непокретна"

Марко Булат и његова супруга Марија су одлучили да за Божић проговоре о веома тепком периоду кроз који су прошли

1704718833_Foto-Ataimages.rs-Marko-i-Marija-Bulat.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певач Марко и Марија Булат на највећи хришћански празник отворено су причали о тешким тренуцима кроз које су прошли у претходном периоду, али и плановима и циљевима у 2024. години.

Певач и његова супруга Нову годину дочекали су у свом дому, у топлој породичној атмосфери, а друштво су им правили преслатки наследници.

- Од када имамо децу, Нову годину проводимо код куће са њима. Марко није радио тако да смо били заједно. Година је била пуна успона и падова, али се хвала Богу добро завршила. Надамо се да ће наредна бити боља - каже певачева супруга, док је Марко причао као се у њиховом дому слави Божић, да ли поштују традиционалне обичаје и ко је у њиховом дому задужен за трпезу:

- До Божића је посни репертоар који је компликованији јер не посте сви у нашој породици. Све се спрема дупло. Комунистичке празнике не поштујем, само црквене. Увек сам код куће у време Божића, на црвено слово не радим.

Претходна година за Марију није била нимало лака, а она је открила детаље о свом здрављу:

- Биће боље, мора да буде боје! Како је било сада је добро. О томе бих могла да причам целу емисију, али мој проблем је била сломљена кичма и напрсли пршљенови. Била сам готово непокретна, али помогла ми је терапија, воља и вера.

У јавности су се појавиле фотографије на којима се Марија налази у инвалидским колицима, а она нам је признала да је то био веома стресан период за целу породицу, док Марко истиче да му није било лако да све породичне обавезе преузме на себе.

- Није ми напорна Марија, напорно је преузети сву одговорност на себе. То је додатни терет, јер прихваташ свакодневне обавезе јер мораш да наставиш даље - објашњава Булат и додаје:

- Емотиво ми је било тешко и када смо били на Родосу који Марија обожава, а није могла да оде ни на плажу. Када и оде, бори се за сваки корак. Тренутак безнађа и немоћи који сам видео у том очају био је страшан за мене.

Ипак, поред свих проблема, Марија жели да у наредној години све лоше тренутке остави иза себе.

- Не желим да се враћам на претходну годину нити да размишљам о томе, а оно што ми је најтеже пало су очи моје мајке, деце и мужа који су били немоћни да ми помогну. Мој изглед вара људе, па када кажем да ми није добро, нико ми не верује...

Породица Булат открила је неоставрене циљеве и жеље.

- Неостварени циљ су ми песме које никако не успевам да завршим. Од мене се очекује квалитет када су песме у питању. Недавно је изашао спот, екранизирао сам старе песме и велике хитове.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas