· · Komentari: 0

"Žena me nije tukla bejzbol palicom": Marko Bulat razjasnio šta se tačno dogodilo u njihovom porodičnom domu - "Volim je i dalje"

Mediji ne prestaju da pišu o drami koje se dogodila u porodici Bulat

1666436201_bulattt.jpg
Foto: ATA images

Marko Bulat posle skandala i tuče sa suprugom prvi put se javno oglasio i progovorio o prijavi koju je podneo protiv žene Marije Bulat.

"Moja supruga je u vrlo lošem zdravstvenom stanju, nije mi nanela teške telesne povrede. Nije me udarila bejzbol palicom, samo me je grebala, davila. Da bi dobio papir od hirurga o povredama, moraš da prođeš proceduru, da ti snimaju grudni koš i ultrazvuk. Nije istina da je došlo do svađe da sam zatekao ženu kako konzumira kokain. To nije istina", rekao je prvo pevač i otkrio razlog svađe.

"Nisam u određenom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima i muci koju ona ima. "Pomozi mi, uspavaj me, boli me", tražila je", otkrio je razlog svađe Marko Bulat.

"Nisam valjda uspeo da je uspavam, da budem adekvatan, da je smirim, da joj kažem da će sve biti u redu. Taj dan je saznala da ima još jedno oboljenje - vaskulitis, propali krvni sudovi. Saznanje da ti imaš tako nešto, sada ja hoću da kažem ne znam da je li iz te muke tako nešto uradio, a ja sam u tom nabijenom osećaju, afektu to prijavio", otkrio je pevač zašto je prijavio nasilje.

"Da sam želeo, tada sam mogao da je ostavim davno i u kakvim aferama je učestvovala. Prijavo sam zvanično nasilje u porodici i zato je izašlo u novinama. Ali mi je najbitnije mi je da nije istina da sam je zatekao da se drogira. Nisam ja samu sebe davio. Bitno da se ona nije drogirala i to mi je važno da kažem, to je istina. Problem je nastao što je nisam umirio. Volim je i dalje kao majku svoje dece", rekao je Marko u Novom jutru.

Marko Bulat je otkrio da još nije jasno da li će da se razveti i da će videti od ponedeljka.

"Javno želim da kažem da želim da brak opstane zbog dece, zbog ljubavi i da ona ozdravi. Volim svoju ženu, ona je majka moje dece", rekao je pevač.

"Možda ja nisam imao dovoljno razumevanja zbog njene bolesti. Nisam mogao da odlučim kada će da me neko grebe i guši. Ne možeš biti prijatelj, ako si ga ostavio bolesnog", za kraj je Bulat.

Inače, Marko je pre dva dana prijavio suprugu zbog nasilja u porodici, kojoj je izrečena mera zabrane prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati. Svađa između supružnika navodno je počela kada je Marko Mariju nazvao „narkomanom“, nakon što je u stanu pronašao „neke cevčice“, koje je nosio na DNK analizu i koja je navodno utvrdila prisustvo psihoaktivnih supstanci. Tada je Marija to negirala i u besu mu udarila nekoliko šamara, počela da ga šutira i grebe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.