Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Жене су увек биле у сукобу једна са другом": Блејк Лајвли је подржала Бијонсе и Тејлор Свифт и одушевила искреношћу (ФОТО)

Блејк Лајвли је подржала две тренутно највеће музичке звезде

1701591310_bd3429e9860b7c6f9921c15b9e7a5659d288f81e.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Блејк Лајвли (36) позната по улози Селене у серији "Трачара" поделила је снажну поруку о женама које оснажују друге жене након што је присуствовала премијери филма Ренесанса, документарни филм посвећен Бијосе. 

- Када сам одрасла, жене су увек биле у сукобу једна са другом. Требало ми је до пунолетства да схватим да је инстинкт да жене подигну једна другу до свог највец́ег потенцијала норма, а не изузетак. Вец́ина мојих најбољих пријатељица су жене које би ми биле упаковане као претње или такмичење. Наш посао је да покажемо млађим генерацијама моц́ у усклађивању, а не поделе - написала је Блејк и у шали додала:

- Бијонсе и тејлор Свифт, ниједна од вас две не мора да се осећа угрожено поред мене као поп звезде. Има места за све нас - нашалила се Блејк.

Лајвли је уз овај текст поделила неколико фотографија са недавне премијере, која је почела снимком на којој се појављује како поздравља Бијонсе (42). На фоторгафијама се налази и Тејлор Свифт која је њена блиска пријатељица, а која такође искрено подржава Бијонсе.

Порука глумице је уследила након што су Бијонсе и Свифт ове године покренуле рекордне светске турнеје, које су добиле пропратна филмска издања. Бијонсе је раније присуствовала премијери концертног филма Ерас Тоур у Лос Анђелесу у октобру, што је навело Свифт да размисли о томе колико јој је значило њено присуство у објави на Инстаграму.

- Тако ми је драго што никада нец́у сазнати како би изгледао мој живот без утицаја Бијонсе. Начин на који је мене и сваког уметника научила да кршимо правила и пркосимо индустријским нормама. Њена великодушност духа. Њена отпорност и свестраност. Она је била путоказ кроз моју каријеру и чињеница да се вечерас појавила била је као права бајка - написала је тада Тејлор.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas