Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Знам шта ми годи лицу": Ацо Пејовић открио да УЖИВА у препаратима и кремама

Певач увек води рачуна о свом изгледу, а за куповину препарата су задужене његове даме

1665828643_Foto-Ataimages.rs-Aco-Pejovic-Pexels.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Пекселс
Oglas

Ацо Пејовић је поносан отац три ћерке и веран супруг. О његовом изгледу се брину, како он каже, његове даме које му купују козметику у којој он ужива. 

Певач јако води рачуна о изгледу и труди се да увек изгледа сређено. Он је недавно открио да се не разуме у женску козметку, али да воли да користи производе који пријају његовом лицу.

"Не разумем се нешто пуно у препарате и женску козметику, али моје даме мисле о мени, па ми онда купују. Волим да се лицкам, мажем неким помадама. Уживам у томе, али сада да се нешто разумем, не баш, знам само шта ми годи лицу. Не идем код козметичара", открио је Пејовић за "Блиц".

Прочитајте још: Одлучено где ће се емитовати "Звезде Гранда": Објављен и састав стручног жирија

Певача су родитељи васпитали да своје недостатке не претвара у комплексе, тако да их он никада није имао ни у једном сегменту.

"Не сећам се да сам имао неке комплексе као мали. Тако смо васпитани, да од неких својих недостатака не направимо комплексе. Одрастао сам у радничкој породици, имало се колико се имало, нисмо могли да се разбацујемо и да будем неки мамин и татин син. Ја јесам био мамин и татин син, коме су родитељи пружали љубав, а не неки силни новац. Васпитаван сам да нико не може да ми набије комплексе. Нисам их имао ни у физичком смислу. Мислим да сам као клињо био нормалан. Нисам волео да прозивам другу децу која су имала неки проблем или недостатак, једноставно нисам био сурово дете. Мислим да све то иде из куће", рекао је певач својевремено за "Гранд Онлине".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas