Oglas
· · Komentari: 0

"Znam šta mi godi licu": Aco Pejović otkrio da UŽIVA u preparatima i kremama

Pevač uvek vodi računa o svom izgledu, a za kupovinu preparata su zadužene njegove dame

1665828643_Foto-Ataimages.rs-Aco-Pejovic-Pexels.jpg
Foto: Ataimages.rs, Peksels
Oglas

Aco Pejović je ponosan otac tri ćerke i veran suprug. O njegovom izgledu se brinu, kako on kaže, njegove dame koje mu kupuju kozmetiku u kojoj on uživa. 

Pevač jako vodi računa o izgledu i trudi se da uvek izgleda sređeno. On je nedavno otkrio da se ne razume u žensku kozmetku, ali da voli da koristi proizvode koji prijaju njegovom licu.

"Ne razumem se nešto puno u preparate i žensku kozmetiku, ali moje dame misle o meni, pa mi onda kupuju. Volim da se lickam, mažem nekim pomadama. Uživam u tome, ali sada da se nešto razumem, ne baš, znam samo šta mi godi licu. Ne idem kod kozmetičara", otkrio je Pejović za "Blic".

Pročitajte još: Odlučeno gde će se emitovati "Zvezde Granda": Objavljen i sastav stručnog žirija

Pevača su roditelji vaspitali da svoje nedostatke ne pretvara u komplekse, tako da ih on nikada nije imao ni u jednom segmentu.

"Ne sećam se da sam imao neke komplekse kao mali. Tako smo vaspitani, da od nekih svojih nedostataka ne napravimo komplekse. Odrastao sam u radničkoj porodici, imalo se koliko se imalo, nismo mogli da se razbacujemo i da budem neki mamin i tatin sin. Ja jesam bio mamin i tatin sin, kome su roditelji pružali ljubav, a ne neki silni novac. Vaspitavan sam da niko ne može da mi nabije komplekse. Nisam ih imao ni u fizičkom smislu. Mislim da sam kao klinjo bio normalan. Nisam voleo da prozivam drugu decu koja su imala neki problem ili nedostatak, jednostavno nisam bio surovo dete. Mislim da sve to ide iz kuće", rekao je pevač svojevremeno za "Grand Online".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas