· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Знате га као менаџера. продуцента и најбољег пријатеља ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ, али ово је његова права ПРОФЕСИЈА (ФОТО)

Златан Бирташевић већ више од деценије успешно сарађује са великом балканском звездом.

1634134743_jk_02012018_0005.jpg
Фото: Ataimages

Иза велики звезда, каква је и Јелена Карлеуша, увек мора стајати тим професионалаца, који истовремено морају бити ослонац, особе од поверења и пријатељи како успех не би изостао. Управо, све ово, али и продуцента, ПР менаџера и пријатеља највећа српска звезда Јелена Карлеуша има у Зорану Бирташевићу који је увек уз звезду, и на путовањима, и на наступима, и у породичним окупљањима...

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Њих двоје су заједно радили на бројним пројектима, међу којима је и дугоочекивани и најављивани Карлешуин нови албум. Сви који су барем једном ушли на њихове профиле, могли су да виде гомилу фотографија и видео снимака са заједничких турнеја, прослава и путовања.

Прочитајте још: Шта СТИЛ ваше кухиње говори о ЛИЧНОСТИ? (ФОТО)

- Мало ко од нас има ту срећу да упозна пријатеља за читав живот, пријатеља који се жртвује и бори за нас као отац, брат… Пријатеља у добру, а највише у злу. Имала сам ту срећу, упознала сам човека који ми је постао највећи ослонац, подршка, саобрац, и брат - написала је Јелена својевремено на свом Инстаграму, говорећи о Бирташевићу.

Имала сам ту срећу, упознала сам човека који ми је постао највећи ослонац, подршка, саобрац, и брат, навела је својевремено Карлеуша...

Ипак, мало ко зна шта је по професији Зоран Бирташевић. Веровали или не, завршио је најпре медицинску школу у Београду, на Звездари, да би потом уписао и у року завршио Фармацеутски факултет Универзитета у Београду, Одговоарајући на питања својих пратилаца на друштвеној мрежи Инстаграма, Бирташевић је открио и да је и најтеже предмете полагао са лакоћом.

Прочитајте још: Месечни хороскоп до 22. октобра: Вагу ЛАЖУ, Бик је окружен НЕВЕРОМ, а једна знак деобија ШАНСУ ЖИВОТА

- Најважије је да распоредиш снагу, вољу и мотивацију на пет година. Научићееш много тога на том путу и развити много корисних вештина за живот - дао је препоруку Бирташевић сим бруцошима Фармацеутског факултета.


Фото: InstagramScreenShot/zoranbirtasevic

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.