Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗВАЛА САМ ФБИ": Језива исповест бивше ЉУБАВНИЦЕ МИРОСЛАВА ИЛИЋА

Мирјана Антоновић домаћој јавности позната је као бивша љубавница певача Мирослава Илића која годинама покушава пре суда да докаже да је певач отац њеном сину Девину.

1711952039_463521_miroslav-ilic02-12032024_f.jpg
Фото: Н.Скендерија/ Новости
Oglas

Мирјана је у медијима говорила и о својој прошлости која није везана за Мирослава Илића, те открила да је била како у затвору.

Наиме, Мирјана је као врло млада отишла у Америку где се удала за крзнара Данијела Антоновића и радила као модел, тачније, као заштитно лице једне фирме. Ипак, њеном супругу се није допало то да она буде јавна личност, због чега је имала проблеме.

- После развода ту је било свега и свачега. Није ту само богатство било у питању. Мислим да је мој бивши муж био јако посесиван. Ја сам за њега била његов предмет, који он није могао да пусти. Он је снимао шта ја говорим, телефони су се редовно снимали. Када сам их ухватила да то раде, припретила сам им да ћу звати ФБИ, то је законом кажњиво. И други пут сам их ухватила, видела сам те жице и звала сам ФБИ и они дођу. Рекла сам да не желим да они иду у затвор, али желим да то престане.

- Међутим, он је узео једног човека као да ради са њим и да ту живи у једној соби. Тај човек је био пилот. Није ми било јасно, како он зна шта ја радим, шта говорим, целу кућу сам претумбала, није било ничега. У једном тренутку смо сестра и ја ушле у собу тог пилота и нашле доказ да ме снима. И тада сам се одселила од њега. Онда сам у једној кафани упознала једног човека ког сам са женом примила у кућу да живи код мене, али он је створио везу са мојим бившим мужем. Ја сам се сажалила и на његову сестру, која ми је говорила да има исту ситуацију као и ја. Тражила је од мене да јој ја узмем у Швајцарској, са њеном кредитном картицом, неке којине које она може да препрода. Испочетка то нисам хтела, али сам након њених суза пристала. Када сам изашла из радње у Швајцарској у којој сам купила те којине, одједном је радња била опкољена полицијом. Било је 5 аутомобила. Ја мислим нешто се десило у радњи. Не капирам да су они дошли по мене. Ја сам им говорила "направили сте грешку", они су ми само рекли ви имате туђи пасош и туђу кредитну картицу. Говорила сам им да назову ту госпођу да ће им она рећи да ми је дала свој пасош и кредитну картицу.

- Полицајци су ми на крају рекли како је њима речено да ћу ја бити ту да је проваљено у стан те жене и да јој је украден пасош и кредитна картица, ја нисам могла да верујем шта чујем. Онда сам укапирала да сам намештена.

- Моја сестра је сазнала да сам ја у затвору и дошла ми је у посету са девојком од једног богатог Швајцарца. Када ме је видела сестра је почела да плаче, та моја пријатељица ме је загрлила и рекла ми "жао ми је, много тога се дешава". Када су оне отишле. Након тога ја сам постала страшно депресивна. Мислила сам да ту остајем, да ће моја ћерка мислити да сам ја криминалац. Мислила сам шта ће њој оваква мајка, да она мора све то да преживљава.

- После тога сам ја мало почела да се опорављам. Када сам почела да се опорављам. Полицајац ме је позвао и опет ме молио да потпишем изјаву о признању кривице, ја сам му рекла да лаж никад нећу потписати. Он је само климнуо главом и лично ме одвео у ћелију. Да сам ја то потписала изгубила бих ћерку, све бих изгубила. И пошто нисам, после последњег саслушања упада човек у моју собу у белом мантилу. Он седне поред мене и говори ми, "ви сте пуно стреса преживели, ми хоћемо да вам помогнемо". Донели смо вам малу пилулицу. Ја сам попила ту пилулу и те ноћи сам халуцинирала, људи су долазили. Нисам могла да реагујем и као да сам у магли чула Кићу Слабинца. Он је мени причао да је дошао мене да посети у затвор. Сутрадан се пробудим. Била сам присебна, како сам села да напишем у дневник шта се десило. Мој рукопис је био швракопис. Али сам укапирала да су ме преварили са том таблетом. Није прошло дуго, жена чувар је лупала на врата и рекла ми да се спремим, да идем у болницу. Рекла ми је "ви сте јако болесна жена". Ја сам викнула на њу. Знала сам да ме шаљу у лудницу и знала сам да ме је неко послао ту. Тражила сам да ми се извади крв и хтела сам да ми се каже ко је потписао да будем ту, али то се није десило - испричала је Мирјана Антоновић својевремено за "Гранд".

(Гранд)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas