ТРИК ЗА ПОХОВАЊЕ МЕСА: Професионални кувари коначно открили како да вам оно увек буде хрскаво...
Откријте трик који кувари користе да поховано месо увек буде савршено – сочно и мекано изнутра, а хрскаво споља.
Откријте трик који кувари користе да поховано месо увек буде савршено – сочно и мекано изнутра, а хрскаво споља.
Најбољи савет за поховање меса…
Вероватно вам није пало на памет до сада
Направите сами презле од старог хлеба, не купујте готове!
Не морамо увек да пржимо месо.
Не постоји човек који не воли бело пилеће месо, па је ова недеља прилика да изненадите укућане ролованом пилетином.
Слободни радикали подстичу развој многих болести, а њиховим утицајем баве се светски научници и нуде и различите програме са антиоксидансима.