· · Коментари: 0
АСТРО

Деца према хороскопском знаку: Близанца упишите на језик, Овну купите црвени капут, а Бику лепу хаљиницу

Астролози верују да на личност детета утиче хороскопски знак и уколико прилагодите васпитање томе дете ће постићи максимум.

1617703302_ballet-2789418_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Беба Овна трпи јак утицај Марса, увек ће жудети за покретом и самостално кретање, па вежбајте са њом, покрећите јој ножице и ручице. Водите је у шетњу и мењајте амбијент, јер чим осети досаду - тражиће  активност. Овнови су јаки моторички и брзо протрче, док други ходају. Дневни распоред мора да буде јасан и редован, без експериментисања.

Прочитајте још: Да ли сте чули за принцезу Кутулун? Била је јача од свих мушкараца, НОСИЛА ИХ ОЦУ, а њена смрт је МИСТЕРИЈА

Малишан Ован је радознао. Све хоже да проба, пипне и помирише, па га чувајте. Социјализација му је у овом и сваком периоду веома важна, а Ован ће на себе скретати пажњу на све начине. Сада се појављују први знаци тврдоглавости коју нећете победити, па дечака упишите на спорт што пре и страствено навијајте за њега.

Ован ће учествовати у представи или спорту, а ви највијајте најгласније!
Наступи и такмичења
Ован неће певати у хору, али ће бити звезда школске представе.

Девојчици Овну ће најлепше стајати црвена хаљиница и капутић. Највише проблема ћете имати током школовања, јер све могу да науче на примеру и кроз игру, а слабије читањем. Волеће активне ликове, јаке личности, не само у филму него и животу, па се потрудите да никада не покажете слабост, јер је родитељ највећи узор Овну. Због тога не смете да правите грешке.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

БИК

Од бебе Бика не очекујте нежност, али морате много да га грлите и љубите. Музика ће му пријати, а пошто је ово мали хедониста чините све да га окружите лепим стварима.

Малишан Бик ће увек бити склон гојењу, па га од најранијег детињства научите да једе здраве намирнице и да заволи спорт. На Бика никада не смете да вичете, не воли грубости и буку, па се трудите да све проблеме решите кроз разговор.

Привлачи пажњу
Бик ће свуда бити примећен, од вртића до факултета, па не жалите новац на његову гардеробу, јер му лепе ствари дају самопоуздање. Воли да привлачи пажњу.
Не угађајте Биковим идејама, јер су нереалне пошто себе виде кроз ружичасте наочаре.

Проблем ће бити избори које прави. Пошто Бик није претерано вредно, детаљно и радно биће такву школу и треба да одабере, па се трудите да на време сузбијете његове нереалне амбиције. Дете Бик себе не види реалним очима, па немојте да му угађате када крене у школу. Ипак, не сме да посумња у вашу љубав.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Мали Близанац Фото: Депозит

БЛИЗАНЦИ

Беба Близанац је вижљаст и нигде се неће истицати физичким особинама, али у комуникацији му неће бити премца. Они први проговоре. Науче све песмице. Знају све друштвене игре и рпави су забављачи.

Њихова главна особина је радозналост, па ако неће једе броколи ви сте криви! Наиме, све мора да буде занимљиво и необично, па ако тањир са броколијем украсите попут приче - Близанац ће га појести.

Обавезно страни језици
У школи ће га стално опомињати да много прича, па искористите ову "ману" и упишите га да научи страни језик. терајте га да чита књиге и вежба говор.
Близанце можете на све натерати ако сте креативни.

Малишани су друштвени и омиљени у друштву. Највећи проблем је што их све занима, не могу дуго да се фокусирају на једну ствар, па када крене у школу његова соба мора да буде уређена минималистички, а радни сто - празан.  Близанцима је потребан мир да би постигли успех у учењу.

РАК

Бебе Ракови су "Месечева деца", нежна, осетљива и везана за породицу. Обожавају мајку и добро позанто окружење. Никада га не форсирајте да ради оно што му не иде. И никада му не узимајте омиљену играчку. Они последњи проходају међу децом. Грлите га и љубите.

Раку причајте и читајте приче. И нађите му најбољег пријатеља.

Воле да слушају приче. Социјализација ће бити спора и захтевна, јер су преосетљиви и пронаћиће најбољег пријатеља.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

Воле да спавају дуго и тешко ће се прилагодити вртићу и школи ако са њима не иде и најбољи пријатељ. Уколико видите да не прихвата васпитачицу или учитељицу - промените му групу. Они примећују детаље и веома им је важна атмосфера, па ако видите да дете "вене" разговарајте и полако покушајте да дознате у чему је проблем. Грубошћу и дисциплином се ништа не постиже код Ракова. Када се захуктају и заволе школу, све што узму да уче или раде биће најбољи у томе.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.