Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Deca prema horoskopskom znaku: Blizanca upišite na jezik, Ovnu kupite crveni kaput, a Biku lepu haljinicu

Astrolozi veruju da na ličnost deteta utiče horoskopski znak i ukoliko prilagodite vaspitanje tome dete će postići maksimum.

1617703302_ballet-2789418_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

OVAN

Beba Ovna trpi jak uticaj Marsa, uvek će žudeti za pokretom i samostalno kretanje, pa vežbajte sa njom, pokrećite joj nožice i ručice. Vodite je u šetnju i menjajte ambijent, jer čim oseti dosadu - tražiće  aktivnost. Ovnovi su jaki motorički i brzo protrče, dok drugi hodaju. Dnevni raspored mora da bude jasan i redovan, bez eksperimentisanja.

Pročitajte još: Da li ste čuli za princezu Kutulun? Bila je jača od svih muškaraca, NOSILA IH OCU, a njena smrt je MISTERIJA

Mališan Ovan je radoznao. Sve hože da proba, pipne i pomiriše, pa ga čuvajte. Socijalizacija mu je u ovom i svakom periodu veoma važna, a Ovan će na sebe skretati pažnju na sve načine. Sada se pojavljuju prvi znaci tvrdoglavosti koju nećete pobediti, pa dečaka upišite na sport što pre i strastveno navijajte za njega.

Ovan će učestvovati u predstavi ili sportu, a vi najvijajte najglasnije!
Nastupi i takmičenja
Ovan neće pevati u horu, ali će biti zvezda školske predstave.

Devojčici Ovnu će najlepše stajati crvena haljinica i kaputić. Najviše problema ćete imati tokom školovanja, jer sve mogu da nauče na primeru i kroz igru, a slabije čitanjem. Voleće aktivne likove, jake ličnosti, ne samo u filmu nego i životu, pa se potrudite da nikada ne pokažete slabost, jer je roditelj najveći uzor Ovnu. Zbog toga ne smete da pravite greške.

Pročitajte još: Ribari redovno viđaju LETELICE kako izranjaju iz okeana, a za sve su krivi džinovi?

BIK

Od bebe Bika ne očekujte nežnost, ali morate mnogo da ga grlite i ljubite. Muzika će mu prijati, a pošto je ovo mali hedonista činite sve da ga okružite lepim stvarima.

Mališan Bik će uvek biti sklon gojenju, pa ga od najranijeg detinjstva naučite da jede zdrave namirnice i da zavoli sport. Na Bika nikada ne smete da vičete, ne voli grubosti i buku, pa se trudite da sve probleme rešite kroz razgovor.

Privlači pažnju
Bik će svuda biti primećen, od vrtića do fakulteta, pa ne žalite novac na njegovu garderobu, jer mu lepe stvari daju samopouzdanje. Voli da privlači pažnju.
Ne ugađajte Bikovim idejama, jer su nerealne pošto sebe vide kroz ružičaste naočare.

Problem će biti izbori koje pravi. Pošto Bik nije preterano vredno, detaljno i radno biće takvu školu i treba da odabere, pa se trudite da na vreme suzbijete njegove nerealne ambicije. Dete Bik sebe ne vidi realnim očima, pa nemojte da mu ugađate kada krene u školu. Ipak, ne sme da posumnja u vašu ljubav.

Pročitaje još: Treći rajh je slao ekspedicije na Tibet, a šokiraćete se kada vidite šta je SS čuvao u ovoj biblioteci

Mali Blizanac Foto: Depozit

BLIZANCI

Beba Blizanac je vižljast i nigde se neće isticati fizičkim osobinama, ali u komunikaciji mu neće biti premca. Oni prvi progovore. Nauče sve pesmice. Znaju sve društvene igre i rpavi su zabavljači.

NJihova glavna osobina je radoznalost, pa ako neće jede brokoli vi ste krivi! Naime, sve mora da bude zanimljivo i neobično, pa ako tanjir sa brokolijem ukrasite poput priče - Blizanac će ga pojesti.

Obavezno strani jezici
U školi će ga stalno opominjati da mnogo priča, pa iskoristite ovu "manu" i upišite ga da nauči strani jezik. terajte ga da čita knjige i vežba govor.
Blizance možete na sve naterati ako ste kreativni.

Mališani su društveni i omiljeni u društvu. Najveći problem je što ih sve zanima, ne mogu dugo da se fokusiraju na jednu stvar, pa kada krene u školu njegova soba mora da bude uređena minimalistički, a radni sto - prazan.  Blizancima je potreban mir da bi postigli uspeh u učenju.

RAK

Bebe Rakovi su "Mesečeva deca", nežna, osetljiva i vezana za porodicu. Obožavaju majku i dobro pozanto okruženje. Nikada ga ne forsirajte da radi ono što mu ne ide. I nikada mu ne uzimajte omiljenu igračku. Oni poslednji prohodaju među decom. Grlite ga i ljubite.

Raku pričajte i čitajte priče. I nađite mu najboljeg prijatelja.

Vole da slušaju priče. Socijalizacija će biti spora i zahtevna, jer su preosetljivi i pronaćiće najboljeg prijatelja.

Pročitajte još: Ribari redovno viđaju LETELICE kako izranjaju iz okeana, a za sve su krivi džinovi?

Vole da spavaju dugo i teško će se prilagoditi vrtiću i školi ako sa njima ne ide i najbolji prijatelj. Ukoliko vidite da ne prihvata vaspitačicu ili učiteljicu - promenite mu grupu. Oni primećuju detalje i veoma im je važna atmosfera, pa ako vidite da dete "vene" razgovarajte i polako pokušajte da doznate u čemu je problem. Grubošću i disciplinom se ništa ne postiže kod Rakova. Kada se zahuktaju i zavole školu, sve što uzmu da uče ili rade biće najbolji u tome.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas