· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП ЗА 3. ДЕЦЕМБАР: Једном знаку стиже понуда за ПОСАО, а један ће платити КАЗНУ

Појавиће се особа из прошлости и понудити добар посао. Да ли треба прихватити понуду?

1606635164_Depositphotos_22150697_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Препуни сте неке енергије коју не умете да утрошите. Из неког разлога не умете да употребите и искористите своју интуитивност. Биће вам лакше ако своју интиму поверите најбољем пријатељу, то је особа која ће вас, данас, најбоље разумети.

БИК

Данас су могуће неочекиване породичне напетости и то највероватније због финансија. Реагујте стрпљиво и не улазите у расправе јер решење долази брже него што очекујете. Током поподнева стиже вест о приливу новца на који нико од вас није рачунао.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

БЛИЗАНЦИ

Водите разговоре од којих очекујете превише. Теме нису важне, али ви сте им дали на значају. Дискусија се претвара у расправу, надметање мишљења губи смисао јер крајњи циљ не постоји. Не трошите улудо речи, нарочито ако је прекопута вас неко коме не верујете.

РАК

Имате шансу да вам се током дана укаже прилика да преузмете вођство у једном пословном подухвату који се припрема. Ако се пажљиво организујете и не проћердате своје потенцијале, ова прилика би могла прерасти у животну.

ЛАВ

Ослањате се на друге људе. Можда сте преуморни па је то прави разлог вашег повлачења и препуштања судбини. Ствари се могу непријатно закомпликовати уколико не будете преузели одговорност и своје обавезе завршавали на време, макар то било и непријатно по вас.

ДЕВИЦА

Промене на послу најављују нови почетак. За вас су вести охрабрујуће, јер се односе на вашу материјалну ситуацију. Утицајна особа доноси предлог, који се тиче вас. Ово је сигуран сигнал да се све развија у правцу како сте желели.

ВАГА

Морате пристати на компромис уколико желите да искористите велику прилику да своју креативност и осећај за естетику добро уновчите. Застој који се може испречити је пролазног карактера, али само ако научите да се не супротстављате.

ШКОРПИЈА

Дан је обележен непријатностима којима ће вас изложити службена лица, без обзира на то да ли сте криви или не. Будите пажљиви, све што радите нека то буде у потпуности поштено. Сваки покушај ваше манипулације биће санкционисан у виду новчане казне.

СТРЕЛАЦ

Осећате да стиже прилив енергије која вам је недостајала. Паралелно пристижу нове обавезе које вас могу забринути. Опустите се, иако је пред вама је период напорног рада, на крају вас чека новчана надокнада која ће вас развеселити.

ЈАРАЦ

Могућа је понуда за партнерство са утицајном особом која вам се у живот враћа као неко од кога сте некада давно много научили. Можда вам идеја не делује примамљиво јер не нуди брз успех. Не оклевајте, јер ћете на такву шансу још дуго чекати.

ВОДОЛИЈА

Под великим сте притиском. На вама је да спроведете одлуке које се не тичу само вас. С друге стране, потребна вам је подршка партнера, али је не добијате. Можда је ово прилика да преузмете потпуну одговорност и ствари завршите сами.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

РИБЕ

Како год да се поставите, очекује да будете у другом плану. Не прија вам таква улога, али свесни сте да је то исправан пут. Било да се ради о породичним или љубавним односима, најпаметније је да стрпљиво пружите подршку и сачекате епилог.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.