· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 20. септембар: Вага је угрожена на послу, а један знак у критичној ситуацији

Хороскоп за понедељак, 20. септембар 2021. године, Близанцима најављује корените промене.

1631699379_vaga-pixabej.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

Вишак слободног времена вам даје простора да се у себи преиспитујете да ли је пут којим идете баш прави. Потреба за променом не долази због реално лоше ситуације већ су у питању много дубљи механизми које, тренутно, не можете да сагледате.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Бик

Вашим проблемима се назире крај, обећава дневни хороскоп. То мало жара који је остао у вама након периода који је иза вас, биће довољно да се поново покренете. Искористите данашњи предах, темељно припремите терен за период који је пред вама.

Близанци

Могући су потези који ће из корена променити ваш професионални пут, најављује дневни хороскоп. Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас након потписивања уговора сачекати непријатна клаузула коју нисте приметили на време.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Рак

Ако сте у зачетку новог пројекта, овај дан вам може донети могућност да једну фазу приведете крају. Упркос томе што сте много очекивали и својим превеликим амбицијама ометали реализацију, сада пристајете на компромис и настављате даље.

Лав

У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате решите. Одлично функционишете под притиском, али, оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан енергетски пад, што може оставити трага на здравље, упозорава дневни хороскоп.

Девица

Пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Кулминација стиже током поподнева јер ће наступити присилне промене, уколико их ви до тада сами, добровољно, не спроведете.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Вага

Осећате да вас неко угрожава. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете довољно истрајни. Многи ће овај период на послу осетити повећану тензију, а све то као резултат неких промена које се одвијају унутар фирме у којој сте ангажовани.

Шкорпија

Транзити вам доносе шансу да своје идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете на прихватљив начин и добијете подршку колега од којих сте то најмање очекивали. Осим тога, будите опрезни у саобраћају, саветује дневни хороскоп.

Стрелац

Партнер вас провоцира и искушава, упозорава дневни хороскоп. Ако одреагујете превише жустро, може вам у афекту излетети нешто што сте желели да прећутите. Будите одмерени да веза не би завршила раскидом, нарочито ако скривате нешто што вољена особа не сме да сазна.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Јарац

Пред вама је дан током кога ћете се борити између тога да будете покорни и свима по вољи и потребе да жучно реагујете потстакнути критикама које бисте радо упутили другима. Резултат свега је велики умор који ће вас, током вечери, савладати, најављује дневни хороскоп.

Водолија

Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. Њихово игнорисање није злонамерно, реч је о особама чији интереси немају додира с вашим па тако нисте занимљиви ни да вас процењују.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Рибе

Стављате ружичасте наочаре и дозвољавате себи да утонете у царство маште и снова, упозорава дневни хороскоп. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим благонаклоним понашањем шаље сигнал да вас поштује, а ви верујете да су у питању љубавни сигнали.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.