· · Коментари: 0
МОДА

Дочекајте КИШУ СПРЕМНЕ: Уз ОВАЈ модни детаљ бићете СТИЛИЗОВАНЕ и на киши (ФОТО)

"Транспарентно" је нови тренд.

1629880124_umbrella-4234837_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Лето је при крају, и долазе нам хладни, кишни дани, али то не мора да вас брине, јер уз један модни детаљ бићете стилизоване и када напољу пада киша.

Поред гумених чизмица, кабаница и кишобран су потребни за шетње по мокром асфалту, а како бисте биле у тренду у оваквим временским условима, важно је одабрати праве боје.

Прочитајте још: Модни комад идеалан за ПРЕЛАЗНИ ПЕРИОД: Шарени КИМОНО који ћете обожавати (ФОТО)

Овога пута реч је о "безбојном", односно "транспарентном" стилу, који је у последње време и те како популаран.

Стога, набавите провидан кишобран или безбојни кишни капут, и уживајте!

Предност транспарентних одевних предмета или аксесоара је тај што се лако комбинују уз било који аутфит и уз сваке боје.

Током тмурних дана обуците веселе или пастелне боје које ће посебно доћи до изражаја ако преко њих обучете транспарентан кишни капут.

Такође, иако је провидан, транспарентан кишобран ће вас издвојити из масе, јер ће акценат бити на дневном аутфиту, а не на кишном дану.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.