Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумица

Све је могло да изгледа ПОТПУНО ДРУГАЧИЈЕ: Главна глумица "Увода у анатомију" открила како је све ПОЧЕЛО

Болница у којој се одвија серија Увод у анатомију отворена је већ 17 сезона, али након одласка доктора Алекса Карева, у изведби Џастина Чејмберса, свега 3 глумца из пилот епизоде настављају дугогодишњи рад на овом пројекту.

1597313042_ellen.JPG
Фото: Принтсцреен/Yоу Тубе/ Јиммy Киммел ливе
Oglas

Наиме, реч је о Чандри Вилсон, односно докторки Миранди Бејли, затим Џејмсу Пикинсу млађем, који тумачи доктора Ричарда Вебера, и наравно, Елен Помпео, у улози чувене докторке Мередит Греј. Но, ово што сте управо прочитали, могло је да изгледа потпуно другачије… О чему је реч, откријте у наставку текста.

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Последња глумица коју смо навели, открила је зашто је одлучила да истраје у снимању епизода дуги низ година. Према искреном признању у подкасту Унботхеред, пресудила је животна доб у којој је била када је потписала први уговор. Да је имала, на пример, 25 година, задржала би се 6 година, на колико се обавезала, а затим би направила заокрет у каријери. Међутим, на прагу 40-их није била спремна да поново одлази на аудиције у нади да ће добити улогу на филму, па прилику која јој се указала посматра као благослов.

Прочитајте још: Ових 5 ПОЗНАТИХ ГЛУМИЦА су биле на аудицији за УЛОГУ РЕЈЧЕЛ ГРИН у „Пријатељима“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мy хеарт ис хеавy фор тхе беаутифул пеопле ин тхе Бахамас...Тхе цолорс оф тхе Бахамиан флаг репресент тхе вибрант блуе цолорс оф тхе wатер ..тхе бригхт сунсхине ..анд тхе стренгтх оф тхе Бахамиан пеопле. Анyоне wхо кноwс ме кноwс тхе Бахамас анд ит’с беаутифул пеопле хаве а специал плаце ин мy wхоле фамилy’с хеарт. Wе висит еацх yеар бецаусе тхеир јоy анд аппрециатион фор лифе ис инфецтиоус. Тхе Иверy фамилy ис праyинг анд гриевинг wитх yоу анд сендинг со муцх лове yоур wаy. Иф анyоне wоулд лике то донате то релиеф еффортс тхере ис а линк ин мy био. #онеелеутхерафоундатион 🇧🇸

А пост схаред бy Еллен Помпео (@елленпомпео) он

Схватила је да јој је породица ипак на првом месту, јер нажалост није имала тако срећно детињство. Како се остварила у улози супруге и мајке 3 дивна детета, желела је миран живот, како би испунила празнину коју је годинама осећала. Стога је одабрала сигурну зараду у односу на нова пословна искушења.

Прочитајте још: Нови холивудски пар? Бредли Купер и Џенифер Гарнер ухваћени на плажи (ФОТО)

Пре премијерног приказивања серије 2005. године, глумица се опробала на филму, где издвајамо улоге у Цатцх Ме Иф Yоу Цан (2002), затим Олд Сцхоол (2003), те Даредевил (2003). Поред тога, гледали смо је и у серијама Лаw & Ордер, Стронг Медицине и Фриендс, а након што је прихватила да заигра докторку Мередит Греј, као што смо појаснили, није имала друге глумачке излете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas