Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛУМИЦЕ

Ева Лонгорија (45) затегнута као струна у безобразном бикинију! (ФОТО)

Ева Лондорија је у посети родном Мексику и највећи део времена проводи голишава.

1615547730_EVaLongorija.PNG
Фото: Instagram/ screenshot evalongoria
Oglas

Ништа лепше од одмора на плажи, сунца које суши бикини после купања у мору! Пошто Ева Лонгорија све ређе објављује обнажене фотографије ова слика је била право освежење и за неколико сати је на Инстаграму сакупила више од 160.000 "срцића".

Прочитајте још: "Нисам желела да живим": Потресна исповест Меган Маркл у интервјуу код Опре

Ева је пореклом из Мексика, места Вале де Браво, па не чуди што је у купаћем костиму "своја на свом". Занимљиво је да када се упореде њене старије фотографије у бикинију са најсвежијом, долазис е до закључка да је у 45. години згоднија него када је имала 35 година! То никога не чуди, јер Ева редовно објављује фотографије и видеа са приватних тренинга у којима се види да вредно вежба.

Изгледа боље сада са 45 него са 35 година!

Ева носи тегет купаћи костим без бретела који на средини деколтеа има златну шналу, а то само значи да се овакав купаћи, модеран 80-тих година 20. века, враћа у моду. Ева носи и бели "федора" шешир, наочаре за сунце и тегет кошуљу. Иза ње су базен и море.

Прочитајте још: Врела вест у хладном дану: Хале Бери (54) у топлесу частила пратиоце! (ФОТО)

Ева сваке године летује у Мексику са супругом Хозе Пепе Бастионом, са којим има двогодишњег сина Сантјага.

Прочитајте још: Серена Вилијамс објавила секси слике, а колеге коментаришу: Срушићеш интернет! (ФОТО)

Пар се венчао маја 2016. године, а на свадби су им биле све саме славне личности попут Рикија Мартина, Дејвида и Викторије Бекам, Мелани Грифит, Марио Лопез....

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas