· · Коментари: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Глумица Марина Ћосић ОДБРУСИЛА: "Не дирај туђу породицу!" (ФОТО)

Млада глумица Марина Мирковић (Ћосић) на Инстаграм профилу је објавила стори са јаком поруком.

1612629150_mairna-co.png
Фото: Принтскрин / јутјуб / Гранд Магазин Тв Гранд

Млада глумица и мама Марина Мирковић донела је 23. јануара на свет девојчицу Софију. Она је пре самог порођаја причала о својој припреми за бебин долазак и како је припремала све неопходне ствари за ћерку, и тим начином многим будућим мама помогла.

Прочитајте још: Цеца први пут објавила слику са дечком: Она и Богдан уживају у прелепој природи (ФОТО)

Убрзо након порођаја Марина се активирала на друштвеној мрежи Инстаграм и веома љубазно је одговарала на питање пратилаца на тему мајчинства и само порођаја. 

Име Софија је дао супруг.

Марина је том приликом открила да је ћерки име дао њен муж, Софијин тата, а она га је одмах прихватила. Такође, у бројним питањима и одговорима написала је да је порођај трајао 3 и по сата, што је релативно брзо за прворотку. - Прошао је савршено - написала је одговоривши на питања.

Прочитајте још: Џенан Лончаревић искрено: "Сада је време за љубав, не за новац!"

Међутим, она је данас објавила стори на Инстаграм налогу, дајући јасну поруку свима да нико нема права да се да се меша у туђу породицу. У објави је написала:

- С времена на време добијем по неки коментар у фазону: "Кога боли уво за то" или "Чувај свој живот за себе" или не знам шта. 

- Да одмах буде јасно: Ово јесте мој живот и ја бирам шта ћу да објавим или не.

- Нисам никога вукла за рукав да ме прати.

- Unfolow је измишљен и учините ми услугу и користите га јер волим да блокирам и непристојне а камоли безобразне.

- Ако не пратиш, а пратиш, ти имаш проблем и ти бираш да уђеш на мој профил, ја ти не излазим на феед-у, значи сам/-а себе провоцираш да гледаш нешто што те не интересује.

- Пето и најважније: Не дирај туђу породицу, нити начин на којој прича о истој. Никада.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.