Oglas
· · Komentari: 0
DRUŠTVENE MREŽE

Glumica Marina Ćosić ODBRUSILA: "Ne diraj tuđu porodicu!" (FOTO)

Mlada glumica Marina Mirković (Ćosić) na Instagram profilu je objavila stori sa jakom porukom.

1612629150_mairna-co.png
Foto: Printskrin / jutjub / Grand Magazin Tv Grand
Oglas

Mlada glumica i mama Marina Mirković donela je 23. januara na svet devojčicu Sofiju. Ona je pre samog porođaja pričala o svojoj pripremi za bebin dolazak i kako je pripremala sve neophodne stvari za ćerku, i tim načinom mnogim budućim mama pomogla.

Pročitajte još: Ceca prvi put objavila sliku sa dečkom: Ona i Bogdan uživaju u prelepoj prirodi (FOTO)

Ubrzo nakon porođaja Marina se aktivirala na društvenoj mreži Instagram i veoma ljubazno je odgovarala na pitanje pratilaca na temu majčinstva i samo porođaja. 

Ime Sofija je dao suprug.

Marina je tom prilikom otkrila da je ćerki ime dao njen muž, Sofijin tata, a ona ga je odmah prihvatila. Takođe, u brojnim pitanjima i odgovorima napisala je da je porođaj trajao 3 i po sata, što je relativno brzo za prvorotku. - Prošao je savršeno - napisala je odgovorivši na pitanja.

Pročitajte još: Dženan Lončarević iskreno: "Sada je vreme za ljubav, ne za novac!"

Međutim, ona je danas objavila stori na Instagram nalogu, dajući jasnu poruku svima da niko nema prava da se da se meša u tuđu porodicu. U objavi je napisala:

- S vremena na vreme dobijem po neki komentar u fazonu: "Koga boli uvo za to" ili "Čuvaj svoj život za sebe" ili ne znam šta. 

- Da odmah bude jasno: Ovo jeste moj život i ja biram šta ću da objavim ili ne.

- Nisam nikoga vukla za rukav da me prati.

- Unfolow je izmišljen i učinite mi uslugu i koristite ga jer volim da blokiram i nepristojne a kamoli bezobrazne.

- Ako ne pratiš, a pratiš, ti imaš problem i ti biraš da uđeš na moj profil, ja ti ne izlazim na feed-u, znači sam/-a sebe provociraš da gledaš nešto što te ne interesuje.

- Peto i najvažnije: Ne diraj tuđu porodicu, niti način na kojoj priča o istoj. Nikada.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas