· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 16. МАЈ: Близанци ће поправити стање на послу, а један знак нека се припреми за ВАЖАН разговор

Лав је пропустио пословну понуду и сада нека се спреми за критику.

1620903868_Depositphotos_176445504_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

До вас стижу непријатне вести. Ово вам може потпуно помутити не само дневне планове, већ и недељне. Ваша посвећеност новонасталој проблематици може изазвати превиде и грешке. Будите опрезни, изузетно је важно да данас будете сконцентрисани.

Ован добија лоше вести, Бик се стално жали, Близанци ће поправити ситуацију на послу.

БИК

Константно се жалите на нешто, то постаје напорно за ваше окружење, нарочито за сараднике. Своје страхове највише пројектујете на женски део популације. Неопрезном изјавом можете изазвати жестоки сукоб, иако верујете да сте добронамерни.

БЛИЗАНЦИ

Дан вам доноси прилику да поправите ситуацију на послу. Међутим, то ће донети само привремено олакшање, јер је још много посла пред вама. Употребите сву своју пословну упорност, схватите то као улагање у време које тек треба да дође.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

РАК

Под великим сте притиском. На вама је да спроведете одлуке које се не тичу само вас. С друге стране, потребна вам је подршка партнера, али је не добијате. Можда је ово прилика да преузмете потпуну одговорност и ствари завршите сами.

Рак је под притиском, Лав је пропустио шансу, Девица много очекује.

ЛАВ

Не знате због чега сте пропустили пословну понуду која вам је недавно промакла. У вези тога вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, посао можда није изгубљен.

ДЕВИЦА

Пред вама су састанци и разговори од којих очекујете можда превише. Отворено супротстављање особама које су по хијерархији изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које ви нисте у стању сами да разрешите.

Прочитајте још: Када гроб буде нађен СВЕТ ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ПОСТОЈИ: Како је сахрањен највећи освајач и какве везе са тим има КАМИЛА

ВАГА

Преувеличавате своју улогу у свему. Свесни сте својих квалитета па вас тренутни занос наводи да поверујете да сте безгрешни. Осим тога, наглашено сте романтични па је ово дан у коме ће, можда, ваш партнер највише уживати у свему.

Вага преувеличава своју улогу, Стрелац се бави неважним стварима, Шкорпији стиже расплет

ШКОРПИЈА

Враћате се у ритам на који сте навикли. Неки стари послови се поново активирају, а ви сте збуњени расплетом, јер сте после дугог чекања изгубили наду. Сада када је реализација извесна, ви више нисте сигурни да ли је то оно што желите.

СТРЕЛАЦ

Превише времена улажете у организацију нечега за шта уопште нисте сигурни да је изводљиво. Бавите се неважним ситницама, а главне ствари нисте довршили. Да не би дошло до забуне проверите документа али и трошкове који вас очекују.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

ЈАРАЦ

У центру пажње вам је приватан живот па вам се чини да су сви остали проблеми који се тичу посла, неважни. Тргните се на време, ваши шефови немају неограничено стрпљење. С друге стране, ако се потрудите, следи вам завидан пословни успех.

Јарцу је љубав у центру проблема, Водолији стижу вести из иностранства, Рибе имају пуно планова.

ВОДОЛИЈА

Добре вести стижу из иностранства. Некоме ваше идеје делују интересантно. Не очекујте бајке које се дешавају преко ноћи. Свему приступите рационално и стрпљиво вуците потезе. Ако то успете, резултат неће изостати.

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

РИБЕ

Имате пуно планова и очекујете брзу реализацију. На жалост, ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.