Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Ирфан Менсур проговорио о борби са короном: После тешке борбе, најлепшу поруку у мом животу добио сам од докторке

Глумац 13 дана био на кисеонику

1609255230_kafana_balkan_22032017_0030.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Ирфан Менсур, као и већина познатих личности, осетио је на својој кожи тежину корона вируса. Глумац је 13 дана провео на кисеонику, где се борио за сваку удах, а када је дошло време да крене кући, докторка му је написала најлепшу поруку у животу.

Прочитајте још: Преминуо познати креатор Пјер Карден :"Зашто бих радио само за богате. Желим да радим за људе на улици"

- Имам срећу да сам врло брзо повратио енергију, јер је губитак исте мени био и главни знак да се нешто са мном дешава. На кисеонику сам у болници био 13 дана, тек након тога су ме скинули да нормално дишем, јер су резултати показали да је време да почнем сам да функционишем.

Фото: Атаимаге

- После јос три, четири дана у болници су ми дали отпусну листу и изашао сам из болнице. На крају те листе, докторка која ме је водила написала је огромним словима "прошао си". То је најлепша порука коју сам икада добио у животу - рекао је Ирфан у емисији "Као сав нормалан свет" и открио да је остварио невероватну везу са колегом Жарком Лаушевићем, са којим је лежао у истој болници:

Прочитајте још: ДА СРЦЕ СТАНЕ: Позната водитељка Драгана Катић занемела од шока (ВИДЕО)

- Нека чудна веза постоји између нас двојице. Ми смо људи који се нису дружили, нисмо се звали телефонима, састајали, вец смо живели заједно. На неки чудан начин смо повезани и у неким круцијалним тренуцима у мом животу, попут оног догађаја у Ступици, Жарко је стално био ту. А ево, опет се десило то, да обојица будемо смештени један поред другог, лечећи се од ове пошасти која нас је задесила - закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas