Oglas
· · Komentari: 0
IZNENAĐENJE

DA SRCE STANE: Poznata voditeljka Dragana Katić zanemela od šoka (VIDEO)

Voditeljka doživela šok kada je ugledala iznenađenje

1609172388_voditeljka.jpg
Foto: Instagram printscreen/ bojanzivanovic_
Oglas

Sin Dragane Katić, već izvesno vreme živi u Nemačkoj, gde studira, a zbog činjenice i epidemiološke situacije, voditeljka je mislila da ovoga puta nikako neće moći da novogodišnje i božićne praznike, porovede sa svojim mezimcima.

Pročitajte još: Muž me je PLAČUĆI probudio usred noći sa jednim ZAHTEVOM: Imam samo 31. godinu, je li ovo NORMALNO?

Ipak, Boban je odlučio da svoju mamu iznenadi i da nakon tri meseca, koliko je u Nemačkoj, uprkos svim naporima dođe, kako bi je oraspoložio, jer je bila veoma tužna što praznike neće provesti sa svojim najmilijima.

- Pošto Boban već tri meseca živi u Nemačkoj i nije bilo izgleda da se vrati za Srbiju, majka je bila mnogo tužna zato što neće biti tu za praznike. Međutim, uspeli smo nešto da iskombinujemo i nismo rekli ni reč mami - pisalo je u opisu videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Foto: Instagram printscreen story/bojanzivanovic_

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas