Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАЗВОД

Још један развод на домаћој сцени: Певачица након 14 година ставила тачку на брак са кошаркашем

Певачица се пре неколико месеци развела од кошаркаша

1603797213_paunic_hotel_23062019_0012.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Катарина Сотировић, гостујући у једној емисији, открила је да се након 14 година проведених у браку са Александром Рашићем, развела у јуну без икакве помпе.

Прочитајте још: "Чула сам људе како су умирали и ЊИХОВЕ ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ": Деа Ђурђевић описала шта је ПРЕЖИВЕЛА (ФОТО)

- У јуну смо се дефинитивно разишли након 14 година заједничког живота. Одлука да се разиђемо дошла је у тренутку када смо схватили да не желимо да се деценијама „развлачимо“ у неким лошим емоцијама. Боље сада него касније. Све смо пробали и све смо покушали, али смо на крају схватили да смо овако – најбољи.

- Сале је диван човек и диван отац, и ми се много волимо, али схватили смо да као пар не функционишемо. Ми се дружимо и виђамо, о свему се договарамо. Сада разумем оно америчко: растали су се због непремостивих разлика. Ми наше заиста нисмо успели да премостимо  – открила је певачица у емисији „Кец на једанаест“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Каже ми ћерка данас:”мама,ја те нисам препознала!”😳😂 дошла сам по њу у боравак и гледа ме као да је случајна пролазница дошла🤦🏼‍♀️ ето шта је шминка и да ли је могуће да ме рођено дете није провалило?!😁🤷🏼‍♀️ пре него што кренем да скидам ово савршенство са лица,да овековечим за инста-свет🌟❣️🙋🏼‍♀️💋 #шминка @снезанакаровиццориц #беаутy #макеуп #меликеит

А пост схаред бy Катарина Сотировиц (@сотировицка) он

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas