· · Коментари: 0
КИГАКУ

Јована и Срђан су НАЈГОРА могућа КОМБИНАЦИЈА у ХОРОСКОПУ, спајао их је БРОЈ 6! А, ево шта је са Жељком!

Познатом водитељском пару Срђану Предојевићу и Јовани Јоксимовић суђено је да се раздвоје, а до сада их је држала - шестица!

1600786148_2.JPG
Фото: Youtube/printscreen/ PRVA

Уколико је судећи према јапанском хороскопу Кигаку - Јовани и Срђану је суђено да се развоје као водитељски пар! До овог закључка дођено је детаљним анализирањем њиховог кигаку хороскопа, преноси "Летњи хороскоп".

Јапански хороскоп се базира на девет знакова, "девет звезда", које су означени бројкама, а, како тамо пише, Срђан и Јована су веома лоша комбинација! Срђан (рођен у знаку броја 2) је у лошем односу са Јованом (рођеном у знаку броја 1)!

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

Кључ је у "шестици"
Тијанићева и Митровићева шестица, лепо се види у Кругу слагања, а повезивала је годинама Срђанову двојку и Јованину јединицу.

Како је то могуће када година одлично сарађују?

Лоша су комбинација без треће особе!

Њих је заједно држала енергија треће особе, рођене у знаку броја 6, која их је, својом енергијом, чврсто повезивала. Дакле, Срђан и Јована су одлично функционисали као водитељски пар првенствено захваљујући професионалним способностима, али и особи која их је прво спојила, покојном Александру Тијанићу, тада директору РТС-а, који је био рођен у знаку броја 6 у јапанском хороскопу.

Ко их је одвео на Прву?
Прелазак на ТВ Прва значио је њихово раздвајање од особе која их подржава, па је њихово "слабљење" као водитељског пара и раздвајање било питање времена.
Сви директори били су шестице!

Када су прешли на ТВ Пинк, имали су среће да је Жељко Митровић власник Пинка случајно, такође, рођен у знаку броја 6, па се њихова победничка комбинација, опет уз помоћ треће особе, наставила.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

Кигаку Фото: Пиксабеј

Шта ће се даље дешавати?

Једна од незваничних информација је да ће Јована и Срђан прећи на нову К1 телевизију коју води њен супруг Жељко Јоксимовић. Жељко је, такође,  број 1 у јапанском хороскопу (као Јована ) и то за Срђана неће бити добро, јер ће се појавити још јача "негативна веза" са још једном јединицом! Истина, уколико и на овој телевизији директор носи број 6 - имају шансе...

Ова година је променљиве среће за обоје, а Јована не треба много да се узда у Жељка, јер...
Јапански хороскоп

Према јапанском хороскопу Срђановој "двојки" и Јованиној "јединици" током 2020. години стоји "променљива срећа" па би обоје требало да добро пазе пре него што донесу одлуку шта ће даље.

Прочитајте још: Пандемија корона вируса ће трајати док МАРС не изађе из ОВНА, а тек онда следи СПЕКТАКЛ!

У јапанском хороскопу, наиме, стоји да особе истог знака треба да су у доброј вези, али не и у вези која стимулише напредак. Пошто су исти знаци, биоритмови су им потпуно исти, па једно не може да вуче другога, пише у "Летњем хороскопу". Дакле, такви односи нису стимулативни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.