· · Коментари: 0
МОДА

Како носити КРЗНО током ЗИМЕ? Примените ове савете! (ФОТО)

Пре годину дана смо били заљубљени у велике зимске јакне, а ове зиме ће доминирати крзно.

1604488841_Depositphotos_7191198_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Календарски се зима приближава и нема потребе чекати до последњег тренутка. Какву јакну купити ове зиме? Препоручујемо да ваш први избор буду бунде или јакне од крзна.

Избор је стварно велики. Кратке, дуге, шарене, смеђе, са кратком или дугом длаком, ретро... Постоји много модела у понуди и дефинитивно ћете пронаћи нешто за себе.

Љубитељи боја ће се сигурно заљубити у неке од модела које вам препоручујемо. Стреет стyле звезде увелико носе крзнене капуте, а као што знамо, крзно није само лепо, већ и топло.

Прочитајте  још: ТРЕНЕРКЕ и ШТИКЛЕ? ДА! То је ПОБЕДНИК ГОДИНЕ, а постоје ТРИ начина на које се носе

Бунде у боји

Опција за храбре. Шарено крзно ће разведрити сиву зиму и додати ноту забаве класичном оделу, џемперу и фармеркама. Најмодерније су бунде у ружичастој и плавој боји!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Израда у боји по зељи 🍬 Могуце све комбинације 🍭

Објава коју дели •[ с у г а р б а б е ]• (@сугарбабесстуффф) дана

Винтиџ

Винтиџ верзија је предлог за све љубитеље моде осамдесетих која се враћа ове сезоне. Најбоља су крзна која изгледају као украдена из гардеробе ваше баке, а опет елегантна и префињена.

Прочитајте још: Волиш блејзере? ОВАЈ ПРИНТ је ваш савезник на квадрат

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Луx Сага Фурс 🍭

Објава коју дели •[ с у г а р б а б е ]• (@сугарбабесстуффф) дана

Дуге бунде у браон боји

Дуге бунде у боји чоколаде и капућина појавиле су се на пистама и трендсетерке су се одмах заљубиле у њих. Оне су одлична алтернатива црном класичном капуту.

Прочитајте још: Зима је идеална да понесете модни стил ВИКТОРИЈЕ БЕКАМ! Овај џемпер можете позајмити и од МУЖА... (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МаxМара теддy цоат 🐻 Свих боја и велицина 🍭

Објава коју дели •[ с у г а р б а б е ]• (@сугарбабесстуффф) дана

Кратке бунде

Ако вам се не допада бунда дужине до колена, предлажемо да одаберете кратку бунду. Изгледа кул са фармеркама и патикама.

Прочитајте још: ПЕТ начина да направите ПЛЕТЕНИЦЕ према ТИПУ КОСЕ (ВИДЕО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Могуца израда свих боја и дузина 🙌

Објава коју дели •[ с у г а р б а б е ]• (@сугарбабесстуффф) дана

"Спортске" бунде

Некада давно, крзно је било синоним за елеганцију, али данас их носимо уз спортске одевне комаде. Бејзбол капа и пуно накита ће дати посебан тренди вајб оваквој одевној комбинацији.

Прочитајте још: САВРШЕНЕ боје за НОКТЕ које ћете носити ове зиме (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Свих боја и велицина 🧁

Објава коју дели •[ с у г а р б а б е ]• (@сугарбабесстуффф) дана

Леопард принт

Уколико волите роцк & ролл стил онда је бунда са леопард принтом прави избор за вас. Оваква бунда изгледа сјајно у комбинацији са црним одевним комадима, кожним панталонама или високим чизмама.

Прочитајте још: Сушиш косу феном одмах након прања? Погледај шта се догађа

Фото: Депозит

Бунде са принтом

Најекстравагантније бунде осим препознатљиве боје, нашу пажњу привлаче и због живописне штампе. Уколико носите бунду са принтом, саветујемо да одаберете класичне одевне комаде, јер је овакво крзно само по себи веома упадљиво.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.