Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Kako nositi KRZNO tokom ZIME? Primenite ove savete! (FOTO)

Pre godinu dana smo bili zaljubljeni u velike zimske jakne, a ove zime će dominirati krzno.

1604488841_Depositphotos_7191198_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Kalendarski se zima približava i nema potrebe čekati do poslednjeg trenutka. Kakvu jaknu kupiti ove zime? Preporučujemo da vaš prvi izbor budu bunde ili jakne od krzna.

Izbor je stvarno veliki. Kratke, duge, šarene, smeđe, sa kratkom ili dugom dlakom, retro... Postoji mnogo modela u ponudi i definitivno ćete pronaći nešto za sebe.

LJubitelji boja će se sigurno zaljubiti u neke od modela koje vam preporučujemo. Street style zvezde uveliko nose krznene kapute, a kao što znamo, krzno nije samo lepo, već i toplo.

Pročitajte  još: TRENERKE i ŠTIKLE? DA! To je POBEDNIK GODINE, a postoje TRI načina na koje se nose

Bunde u boji

Opcija za hrabre. Šareno krzno će razvedriti sivu zimu i dodati notu zabave klasičnom odelu, džemperu i farmerkama. Najmodernije su bunde u ružičastoj i plavoj boji!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Izrada u boji po zelji 🍬 Moguce sve kombinacije 🍭

Objava koju deli •[ s u g a r b a b e ]• (@sugarbabesstufff) dana

Vintidž

Vintidž verzija je predlog za sve ljubitelje mode osamdesetih koja se vraća ove sezone. Najbolja su krzna koja izgledaju kao ukradena iz garderobe vaše bake, a opet elegantna i prefinjena.

Pročitajte još: Voliš blejzere? OVAJ PRINT je vaš saveznik na kvadrat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lux Saga Furs 🍭

Objava koju deli •[ s u g a r b a b e ]• (@sugarbabesstufff) dana

Duge bunde u braon boji

Duge bunde u boji čokolade i kapućina pojavile su se na pistama i trendseterke su se odmah zaljubile u njih. One su odlična alternativa crnom klasičnom kaputu.

Pročitajte još: Zima je idealna da ponesete modni stil VIKTORIJE BEKAM! Ovaj džemper možete pozajmiti i od MUŽA... (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MaxMara teddy coat 🐻 Svih boja i velicina 🍭

Objava koju deli •[ s u g a r b a b e ]• (@sugarbabesstufff) dana

Kratke bunde

Ako vam se ne dopada bunda dužine do kolena, predlažemo da odaberete kratku bundu. Izgleda kul sa farmerkama i patikama.

Pročitajte još: PET načina da napravite PLETENICE prema TIPU KOSE (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moguca izrada svih boja i duzina 🙌

Objava koju deli •[ s u g a r b a b e ]• (@sugarbabesstufff) dana

"Sportske" bunde

Nekada davno, krzno je bilo sinonim za eleganciju, ali danas ih nosimo uz sportske odevne komade. Bejzbol kapa i puno nakita će dati poseban trendi vajb ovakvoj odevnoj kombinaciji.

Pročitajte još: SAVRŠENE boje za NOKTE koje ćete nositi ove zime (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svih boja i velicina 🧁

Objava koju deli •[ s u g a r b a b e ]• (@sugarbabesstufff) dana

Leopard print

Ukoliko volite rock & roll stil onda je bunda sa leopard printom pravi izbor za vas. Ovakva bunda izgleda sjajno u kombinaciji sa crnim odevnim komadima, kožnim pantalonama ili visokim čizmama.

Pročitajte još: Sušiš kosu fenom odmah nakon pranja? Pogledaj šta se događa

Foto: Depozit

Bunde sa printom

Najekstravagantnije bunde osim prepoznatljive boje, našu pažnju privlače i zbog živopisne štampe. Ukoliko nosite bundu sa printom, savetujemo da odaberete klasične odevne komade, jer je ovakvo krzno samo po sebi veoma upadljivo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas