Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
стил

ПЕПИТО је класик који не пролази: Како га носити током зиме

Увек модеран.

1608200466_Depositphotos_43099419_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Пепито дезен никада не излази из моде. И онда кад помислимо да се ове године ипак неће наћи у бутицима широм све, он је и даље ту. То само говори о томе да неки трендови једноставно никада неће изаћи из моде. Пепито је класик који траје.

Како је настао пепито?

Мишчења у подељена. Док једни тврде да је овај дезен настао у Шкотској почетком 18. века  и да су га измислили пастири, други наводе да је име добио у Немачкој по легендарној шпанској плесачици из 18. века - Пепита де Олива Литхо. Она је плесала на дворовима немачких племића, где је често носила гардеробу пепито дезена, па су овај дезен, у то време непознат за њих назвали управо по њој!

Прочитајте још: Ускочите у њих, ОДМАХ! Издужиће вас у манекенку, чак и ако сте НИСКИ (ФОТО)

 А када говоримо о модернијој историји, везује се за чувеног креатора Кристијана Диора. Диор је пепито увео у свет моде 1948. године када је био гавни дезен његове пролеће/лето сезоне.

Данас га можемо видети у много различитих нијанси, али онај класичан пепито је састављен од мноштва црно белих квадратића. То је прва асоцијација када кажемо - пепито.

Уклапање

У овој новој ери моде када баш и не постоје строга правила, када је дозовљено све у чему се осећате лепо, пепито такође иде тим путем. Ипак пепито је и даље најлепше понети у неким мање и више формалним приликама, а уклапати га са пођеднако класичним комадима. Тада добије своју пуну форму и израз.

Прочитајте још: Ове зиме фурају се ТРЕНЕРКЕ, али не спортске! Да ли сте и ви понели ове ПЛЕТЕНЕ КОМАДЕ? (ФОТО)

Ове зиме је доступан на капутима, сукњама и сакоима. Ако бисте га уклопили из црни шешир и цврни кармин добићете класик који не пролази, а о примећености и одразу ваше личности се можете уверити сами.

Пепито не треба комбиновати са другим шарама и дезенима, као ни са много различитих боја. Он је сам по себи довољан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas