Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТОЛИЦЕ

КРАЉЕВСКА столичица је НАЈКОРИСНИЈИ комад намештаја који СПАШАВА собу

Ако вам је досадила дневна соба и жељни сте неке промене - купите табуре.

1604577532_Depositphotos_131407818_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Табуре има славног деду! Ради се о троношцу, хоклици, столичици. И данас веома корисна ствар у кући.

Прочитајте још: Како да МАЛИ СТАН изгледа пространо и веће? Примените ових 6 ЈЕДНОСТАВНИХ савета (ФОТО)

Столичица Фото: Пексел

Историчари кажу да је табуре један од првих делова намештаја које је човек имао и направио. Занимљиво је да је и данас табуре краљевски трон на којем седе многи краљеви у Африци.

Тапацирана столичица за ноге је "ројал табуре".

Многи европски краљеви су га, пак, користили као тапацирану столичицу на коју су подизали ноге, па се данас назива "ројал столица". Касније је постао неодвојив део бержере.

Прочитајте још: МАЛА дневна соба тражи ВЕЛИКЕ ИДЕЈЕ: Ово су најчешће ГРЕШКЕ

Данас се табуре користи као сточић са послужавником.

Данас је табуре добио нове облике, па се све чешће користи попут сточића на којем стоји послужавник. Горњи део табуреа најчешће може да се отвори и унутрашњост користи као мала, скривена остава.

Прочитајте још: ХИТ ДЕТАЉ У ЕНТЕРИЈЕРУ: Дрвена клупа у соби је комад који морате поседовати! (ФОТО)

Табуре је изузетно користан део намештаја, који не заузима много места. Уколико сте жељни неке промене или нове боје у соби - набавите табуре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas