· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

ХИТ ДЕТАЉ У ЕНТЕРИЈЕРУ: Дрвена клупа у соби је комад који морате поседовати! (ФОТО)

Дрвене клупе некада су представљале скроман комад намештаја којем нико није придавао превише значаја и који се ни на који начин не би могле сматрати занимљивим декор детаљем.

1604501292_Depositphotos_199665542_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Али чини се да су се ствари мало промениле, те најновији трендови у ентеријеру управо овај комад намештаја истичу као шик детаљ који ће оплеменити сваки простор и удахнути му топлу, рустичну ноту.

Модернизоване и стилизоване, овакве клупе данас красе бројне салоне, луксузне ресторане и виле широм света, а укоико желите да свој животни простор обогатите једним оваквим комадом, останите са нама и у наставку где вам доносимо неколико корисних савета и прегршт инспирације за стилизовање.

Прочитајте још: Како да МАЛИ СТАН изгледа пространо и веће? Примените ових 6 ЈЕДНОСТАВНИХ савета (ФОТО)

Прво што треба да имате на уму код оваквог комада намештаја јесте да овде није реч о класичним клупама које служе као замена за столицу и које лако можете преместити са једног места на друго.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ретоур сур л’уне дес цхамбрес енфант де нотре Пројет Цоурцеллес оù лес менуисериес, пенсéес авец де грандс тироирс ен партие бассе поур ун рангемент фацилитé, онт éтé пеинтес данс ла мêме теинте блеу-грис qуе лес мурс ✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Пеинтуре @рессоурце_пеинтурес⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Папиер пеинт @цоле_анд_сон_wаллпаперс @ауфилдесцоулеурс ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Табле бассе ет цоуссинс @цараване_парис⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Тапис @сецретбербере⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷@францоисгуиллемин⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #аппартементхауссманниен #ателиерцвд #арцхитецтуреинтериеуре #арцхитецтуреинтериеур #аппартементпарисиен #децоратион #агенцедедецоратион #децоратрицединтериеур #интериеурдесигн #агенцементинтериеур #децоратионинтериеур #десигнинтериеур #аменагементинтериеур #папиерпеинт #децоратрице #децоратрицеинтериеур #децоратрицепарис #децоратионцхамбре #цхамбре #менуисериесурмесуре #менуисериеинтериеуре #цхамбрегарц̧он #цхамбрегарц̧он #децоцхамбреенфант #децоцхамбре #цхамбреенфант #банqуетте #плацардсурмесуре #буреауенфант #цхамбреблеуе

Објава коју дели Ателиер ЦВД (@ателиерцвд) дана

Оно што је карактеристично за овакве клупе јесте да оне више подсећају на велике дрвене сандуке који су смештени у углу просторије, прислоњени уз зид, или често и фиксирани уз њега, те прекривени бројним украсним јастучићима.

На тај начин, оне више личе на симпатичан кутак који је интегрални део просторије, него на индивидуални комад намештаја. У томе и лежи њихов шарм, али и огроман потенцијал за стилизовање.

Прочитајте још: Волите ЈАКЕ БОЈЕ, али ОВА ГРЕШКА у уређењу дома може да направи ХАОС

Како да овакву клупу уклопите у свој ентеријер?

Цењене углавном због своје декоративне стране, ове несвакидашње клупе су и врло практичне. У најједноставнијој варијанти, ваша клупа може бити дрвени сандук у који можете сместити вишак ствари које вам тренутно нису потребне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пројет Дуплеиx авец ле петит цоин банqуетте, хаут ен цоулеур, де ла цхамбре де Лéополд. ✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Пеинтуре @рессоурце_пеинтурес⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Тапис @сецретбербере⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Цоуссинс @петитпан⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷@францоисгуиллемин⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #аппартементхауссманниен #ателиерцвд #арцхитецтуреинтериеуре #арцхитецтуреинтериеур #аппартементпарисиен #агенцедедецоратион #децоратрицединтериеур #интериеурдесигн #агенцементинтериеур #децоратионинтериеур #десигнинтериеур #аменагементинтериеур #децоратрице #децоратрицеинтериеур #децоратрицепарис #децоратионцхамбре #децоратионцхамбреенфант #цхамбре #цхамбреенфант #цхамбреенфантс #цхамбрегарцон #цхамбрегарçон⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #таписбербере #менуисериесурмесуре⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #банqуетте #банqуеттесурмесуре ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #цоуссинс #цоуссиненфант #пеинтуремурале #цхамбреблеуе

Објава коју дели Ателиер ЦВД (@ателиерцвд) дана

Прочитајте још: МАЛА дневна соба тражи ВЕЛИКЕ ИДЕЈЕ: Ово су најчешће ГРЕШКЕ

Ово може бити и ниска дугачка комода која са предње стране има фиоке, коју са горње стране можете прекрити удобним подметачима за седење и декорисати меким, шареним јастучићима, и тако је претворити у савршен кутак за ручавање у кухињи или пак читање у спаваћој или дечијој соби.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☕ ЦХЕРЦХЕ МИДИ☕ ⁠ Ле цоин репас⁠ Трансформатион д'ун студио де 19м2 ен мини суите цхиц ет цосy соус лес тоитс _______________________________________⁠ @бцдфстудио⁠ _______________________________________⁠ ⁠⁠ Луминаирес: @ванитyбоум Марбре Саинт-Лаурент: @цристалмарбре Тиссу банqуеттес: @елитисфранце ⁠ #студиоеттхем #арцхитецтуреинтериеуре #интериордесигн #стyле #фурнитуредесигн #хоме #децоратион #хомедецор #парис #савоирфаире #цотемаисон #елледецо #реноватион #сурмесуре

Објава коју дели Паулине Лорензи-Боисронд (@студиоеттхем) дана

Осим тога, овакав комад може бити и одлично решење за предсобље када желите да се обујете, или пак за терасу када вам треба кутак за маштање и уживање.

Прочитајте још: Ствари које УМАЊУЈУ САВРШЕНСТВО вашег ДОМА: Промените их и све ће бити другачије

Опције за играње и уклапање су бројне, а најбоље од свега је што овај комад можете прилагодити тренутним потребама и расположењу, те га стилизовати и користити на различите начине. Надамо се да су вас ове фотографије инспирисале.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.