Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Љубавни хороскоп за март: Овну следи тајни сусрет, а веза са млађом особом другом знаку

Која три знака ће се заљубити овог пролећа?

1614770268_love-3169957_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Не само што ће се заљубити, већ бити и спремни на невероватно смеле авантуре...

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

Ован

Ован ће имати лепе аспекте са Марсом у наредном периоду тако да се могу покренути неке љубави из прошлости. Међутим, то није све! Прошлост се полако, али сигурно враћа како би се затворило поглавље које је остало отворено.

Тајни договори и маштања из прошлости? Да!

Лунација у знаку Риба ће покренути неке тајне договоре и маштања из прошлости. Тајни сусрет је известан.Покушајте да мало примирите вашу предводничку енергију и допустите да партнер води "главну реч". Њему ће то пријати а ви ћете уживати у слатким и тајним ћаскањима.

Близанци

Сунце и Венера у Овну ће вам донети заљубљивање у млађу особу. Овај љубавни однос ће у вама покренути емоције за које нисте ни знали да постоје. Све оно што сте потајно очекивали и маштали сада ће се остварити. Добићете жељно очекивану хармонију. Ово време ја идеално за љубав и путовања са драгом особом. Искористите га!

Прочитајте још: Венера и Плутон: Фатална привлачност, опсесивна љуба и врхунски СЕКС

Рибе

Ви ће те у овом периоду бити изузетно шармантни, заводљиви и просто ћете зрачити позитивном енергијом што ће сигурно привући супротни пол. Подршку вам дају планете у вашој првој кући.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Имате велике шансе да се лудо заљубите али је потребно да барем мало спустите ружичасте наочаре и да објективније сагледате љубавног партнера.Сада се отвара ново поглавље у вашим емотивном односима.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas