· · Komentari: 0
LJUBAV

LJubavni horoskop za mart: Ovnu sledi tajni susret, a veza sa mlađom osobom drugom znaku

Koja tri znaka će se zaljubiti ovog proleća?

1614770268_love-3169957_1280.jpg
Foto: Piksabej

Ne samo što će se zaljubiti, već biti i spremni na neverovatno smele avanture...

Pročitajte još: Najpoznatija svetska vidovnjakinja prorekla virus, a za 2021. poručuje: Zamenite DOLARE u drugu valutu

Ovan

Ovan će imati lepe aspekte sa Marsom u narednom periodu tako da se mogu pokrenuti neke ljubavi iz prošlosti. Međutim, to nije sve! Prošlost se polako, ali sigurno vraća kako bi se zatvorilo poglavlje koje je ostalo otvoreno.

Tajni dogovori i maštanja iz prošlosti? Da!

Lunacija u znaku Riba će pokrenuti neke tajne dogovore i maštanja iz prošlosti. Tajni susret je izvestan.Pokušajte da malo primirite vašu predvodničku energiju i dopustite da partner vodi "glavnu reč". NJemu će to prijati a vi ćete uživati u slatkim i tajnim ćaskanjima.

Blizanci

Sunce i Venera u Ovnu će vam doneti zaljubljivanje u mlađu osobu. Ovaj ljubavni odnos će u vama pokrenuti emocije za koje niste ni znali da postoje. Sve ono što ste potajno očekivali i maštali sada će se ostvariti. Dobićete željno očekivanu harmoniju. Ovo vreme ja idealno za ljubav i putovanja sa dragom osobom. Iskoristite ga!

Pročitajte još: Venera i Pluton: Fatalna privlačnost, opsesivna ljuba i vrhunski SEKS

Ribe

Vi će te u ovom periodu biti izuzetno šarmantni, zavodljivi i prosto ćete zračiti pozitivnom energijom što će sigurno privući suprotni pol. Podršku vam daju planete u vašoj prvoj kući.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

Imate velike šanse da se ludo zaljubite ali je potrebno da barem malo spustite ružičaste naočare i da objektivnije sagledate ljubavnog partnera.Sada se otvara novo poglavlje u vašim emotivnom odnosima.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.