· · Коментари: 0
ПАРОВИ

Миа Фароу искрено о Вудију Алену: Он је злостављао нашу децу!

Бивши супружници су се развели пошто је Миа затекла Вудија са усвојеном ћерком.

1615815693_h_51514536.jpg
Фото: ЕПА

И даље га се плашим - рекла је Миа Фарову (76) у последњој епизоди интервјуа за ХБО "Allen v. Farrow".

Прочитајте још: САЗНАЈЕМО: Сви запослени у туризму ће морати да буду вакцинисани?

Глумица Миа Фароу и чувени режисер Вуди Ален имају трије деце, а сарађивали су у много филмова. Миа је, међутим, у овом интервјуу испричала да је бивши супруг "највећа грешка" у њеном животу. Интервју има четири епизоде и о Вуди Алену је причала у последњој.

Познати бракови
ХБО снима документарце о слумцима и глумицама који су и брачни партнери.
Нисам смела да га пустим у живот и оснујем породицу!

- Да могу да вратим време волела бих да га никада нисам упознала. Он је био највећа грешка у мом животу. Нисам требала да пустим у мој живот, никада нисам требала да са њим оснивам породицу - била је искрена Миа.

Миа и Вуди су били 12 година у браку, а развели су се 1992. године када је открила да је супруг вара са њиховом усвојеном ћерком Сун Ји Превин. Она их је, наиме, затекла у његовом њујоршком апартману.

Прочитајте још: Америчка блогерка у Београду: Тамара је разлог зашто сам сањала да дођем у Србију! (ВИДЕО)

Августа 1992. године њихова ћерка Дилан Фароу је оптужила оца да је злостављао када је имала седам година, што је он демантовао. Миа је у интервјуу признала да је подржавала децу, ћерку и сина Рона да проговоре против оца, после чега је Ален напао њу.

Вуди Ален демантовао
Вуди Ален је са супругом Сун Ји демантовао ове тврдње у интервјуу, правдајући се да су многи агенти испитивали да ли је напаствовао сина и није било доказа.
Злостављао је децу!

- Ако одлучите да никада не проговорите о злостављању, подржаћу вас. Ако одлучите да проговорите, бићу поносна на вас. То је део еволуције личности. Увек ћу бити ту за вас - рекла је Миа.

Глумица је испричала да је у то време била ужасно уплашена Алена и да се тресла од страха када је ишла кући.

Прочитајте још: Почетак аранжмана "одмор у карантин вили" је успешан: Да ли бисте летовали у "златном кавезу" за 2.000 евра?

- И даље га се плашим. Човек који нема говори истину је спреман на све. Због тога се плашим и да ће ме када се овај документарац прикаже поново напасти, јер ће урадити све да себе спаси - каже Миа.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.