· · Коментари: 0
ОД ВЕЧЕРАС

"Мој пријатељ" - нови хумористички серијал: Радним данима у 19.25 на Првој

Андрија Милошевић искаче из Инстаграма и ускаче у ваше домове!

1611989881_andrija.png
Фото: Прва

Популарни глумац и комичар, Андрија Милошевић, својом специфином енергијом и хумором ретко кога оставља равнодушним. Навикли смо да га гледамо у разноразним улогама, драмским, романтичним и хумористичким, у позоришту, серијама или на филми, па и на његовом Инстаграм профилу где редовно избацује духовите скечеве. А сада је решио да нас изненади једним неочекиваним подухватом и до сада невиђеном улогом.

Сваког радног дана од 19.25, на Првој, кроз серију "Мој пријатељ" гледаоци ће моћи да прате доживљаје Андрије Милошевића, који је одлучио да лично упозна своје пратиоце на друштвеним мрежама и покаже шта је све спреман да уради за њих.

Серијал је рађен у документаристичком стилу, пун духовитости и спонтаности, необичних момената који илуструју на модеран начин предности и мане модерних дружења. Осим занимљивих, откачених и веома различитих Андријиних онлине пријатеља, у епизодама се појављује и велики број познатих личности, међу којима је и најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

Да ли познајемо све своје дигиталне пријатеље? Ако сте позната личност, поред пријатеља, ту су и фанови и пратиоци, увек ту да лајкују, прокоментаришу објаву или не али да ли су ту и када се нађете у невољи? На себи својствен начин, Андрија покушава да анализира управо ову ситуацију и креће у мисију да упозна своје дигиталне пријатеље, оне који му лајкују и коментаришу објаве и да их стави на тест пријатељства тако што им приређује различита изненађења, изазове и авантуре. А знајући шта све Андрији може да падне на памет, од спонтаних посета рођенданским прославама до необичних објава на социјалним мрежама, можемо да очекујемо пуно смеха и забаве.

"Ово је покушај враћања људскости на јавну сцену. Дигитално друштво, дигитална пријатељства, дигитални људи, све је то наша реалност. Овај серијал тражи срце и душу, иза екрана, иза профила на социјалним мрежама. Покушали смо да овај нас дигитални универзум, победимо, правим и искреним причама. Ишао сам код породица, улазио у њихов свет, плакао и радовао се заједно са њима. Реакције су биле изненађујуце топле, људске, праве, истините, другарске. Вратиле су ми веру у људе", рекао је Андрија.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.