Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Не бисте их препознали! Три МЕГА ПОПУЛАРНЕ српске певачице које су потпуно промениле ЛИЧНИ ОПИС (ФОТО)

Бројне познате личности претерале су са козметичких и хируршким третманима који су учинили да не личе на себе.

1615732290_maya_berovic_02112018_0075.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Ботокси, хијајулрони, златне нити, нехируршки и хируршки третмани код естетичара и лекара постали су свакодневница за бројне познате личности, које су потпуно прогутали трендови улепшавања да су изгубили своју личности и идентитет. Уместо тога, сада домаће музичке звезде подсећају једна на другу, и што је још занимљивије, не желе да признају колико хируршких и третмана лепоте су применили на своме лицу.

Прочитајте још: Марија Шерифовић открила каквих људи се ослободила и колико се угојила (ФОТО)

Доносимо вам фотографије три певачице, које су тренутно најпопуларније на Балкану, а које су потпуно промениле лични опис, посебно ако се погледају фотографије са почетка каријере.

Певачица Маја Беровић постала је мега популарна још пре више од десет година са неколико хитова, који су јој донели славу. Ипак, велика популарност уследила је пре неколико година након сарадње са популарним Џалом и Бубом. Тада је и њен лични изглед потпуно транфрормисан.

Прочитајте још: Ева Лонгорија (45) затегнута као струна у безобразном бикинију! (ФОТО)

Маји Беровић остале су препознатљиве само крупне очи, док је облик лица потпуно измењен, укључујући и усне, јагодице, па и изглед носа.

СенидаХ да је данас велика зведа, а како каже, од детињства је желела да наступа. Љени снови су почели да се остварују захваљујући сестри, а прву песму "Пустиња" снимила је давне 2010. године. Ова сада популарна певачица постала је мега популарна након великог хита са Цобијем.

Прочитајте још: КАРЛЕУША поново запушила уста свима и ОДБРАНИЛА КОЛЕГЕ: Музичари да иду на ЊИВУ?! (ФОТО)

Како је њена популарност расла, тако се и њен изглед драстично мењао па је, уколико се упореде њене фотографије са почетка каријере и дана, поптуно непрепознатљива. Код ње је најочигледнија интервенција смањивања носа, али и бројни други третмани код естетичара.

Прочитајте још: Софија Вергара објавила слику из младости и доказала да јој време не може ништа! (ФОТО)

Прочитајте још: Ако немате новца за нову гардеробу послушајте савет Викторије Бекам, а довољна је бела кошуља

Популарна фолк певачица Катарина Грујић такође је у потпуности променила свој физички изглед када се погледају фотографије од пре само неколико година.

Следећи своје колегинице, и Катарина је нагласила јагодице и нагласила  облик лица истичући поједине делове. Није одустао ни хијалурон на неколико сегмената лица, као ни неизоставни ботокс иако је још увек изузетно млада. И наравно, неизоставне мачје очи понела је и ова висока и згодна црнка на српској естради.

Прочитајте још: "Мода је пролазна, али је стил вечан": Ове савете Коко Шанел морате да примените

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas