Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Некад и САД! Ево како су најпознатије СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ промениле изглед у последњих 10 година (ФОТО)

Неким певачицама године ништа не могу, док су друге уложиле много у свој физички изглед...

1625912785_ana-nikolic_19072016_003.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Најпознатије српске певачице, које су већ годинама на самом врху српског естрадног неба, много улажу у свој физички изглед и труде се да године не утичу значајно на њих и да нису видљиве на њиховим лицима и телима. Ипак, код неких је промена очигледна, посебно ако је реч о трансформацији фризуре, килаже или пак потпуног имиџа, док су друге доследне себи од почетка до краја.

Наташа Беквалац

Популарна поп певачица Наташа Беквалац каријеру је започела пре тачно 20 година, али од тада до данас није значајније мењала свој имиџ. Плава коса, заносне облине и савршени сценски стајлинзи постали су нешто по чему је Наташа Беквалац остала препознатљива.

Певачица Наташа Беквалац на једном од последњих наступа у овој години.


Фото: Ataimages

Ево како је популарна поп певачица Наташа Беквалац изгледала давне 2015. године на једом од наступа у једном београдском клубу. Судећи према фотографијама, Беквалчева се није много променила, а боре су успешно попуњене естетским интервенцијама.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)


Фото: Ataimages

Сека Алексић

Популарна фолк певачица Сека Алексић током своје вишегодишње каријере имала је многобројне промене имиџа, било да је реч о модном стилу који је био препознатљив за њу на почетку каријере, до драстичних промена фризура. Ипак, од 2007. године када је стекла огроман успех она важи за једну од најтраженији певачица на српској естради.

Ево како певачица Сека Алексић изгледа данас, на једном од последњих наступа на београдском сплаву после попуштања мера због корона вируса.


Фото: Ataimages

Судећи према фотографијама из 2010. године, Сека Алексић значајно је променила свој имиџ на боље, а њене промене увек су биле позитиван скок у односу на претходни изглед.


Фото: Ataimages

Ана Николић

Популарна певачица Ана Николић имала је највећу транформацију на српској естради, од најзгодније поп певачице која је почетком овог века направила невероватан успех, до певачице која се повукла са естраде и "набацила" велики број килограма. Невероватно, али Ана Николић је и сама сведочила да је имала више од 100 килограма.

Прочитајте још: Све ПРШТИ од СТРАСТИ: Због ИНТИМНОГ СНИМКА Душице Јаковљевић са дечком и пратиоцима је било "НЕПРИЈАТНО" (ВИДЕО)

Ево како данас изгледа певачица Ана Николић након једногодишњег режима исхране и посвећености свакодневним тренинзима.


Фото: Ataimages

Управоо 2016. године Ана Николић мучила је муку са вишком килограма, када је остала у другом стању и након тога периода, дуго година је кубурила са велики вишком који је изменио њен изглед.

Прочитајте још: МАЛО КО ЗНА да је Петар Сругар био у вези са ВОДИТЕЉКОМ ПАРОВА! "Били смо заједно око две и по године"


Фото: Ataimages

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas