Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

НИКО ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: И Џенифер Анистон се вратила СТАРОЈ ЉУБАВИ

Због старог-новог холивудског пара Џенифер Лопез и Бен Афлек падају у заборав.

1628682594_J-ANISTON.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Brut America
Oglas

Изгледа да је позната холивудска глумица Џенифер Анистон коначно пронашла срећу у љубави, ако је веровати писањима страних медија.

Њем љубавни живот је био под будним оком јавности откако се развела од колеге и дугогодишњег супруга Бреда Пита.

Прочитајте још: Важили су за један од НАЈСКЛАДНИХИЈ ПАРОВА у ХОЛИВУДУ: Глумица објавила слику са супругом и ШОКИРАЛА изјавом да се РАЗВОДЕ (ФОТО)

Иако су многи прижељкивали да се њих двоје помире, с обзиром на то да је пукла љубав између Бреда Пита и Анђелине Џоли, то се на крају није десило.

Глумица је сада наводно у срећној вези са другим колегом - ни мање ни више него са Дејвидом Швимером, са којим је глумила у познатој серији "Пријатељи".

Чувени Рос и Рејчел из "Пријатеља" који су своју љубав започели још на почетку снимања ове серије, након 30 година постали су пар у стварном животу, преноси британски "Мирор".

"Обоје смо били веома заљубљени један у другог, али смо били као два брода која пролазе један поред другог. Један од нас би увек био у вези и никада нисмо смели да прелазимо ту границу", признао је Дејвид током ХБО специјала посвећеном "Пријатељима", док је Џенифер потврдила његове речи.

Страст се наводно поново распламсала када су се окупили због наставка "Пријатеља".

Извори британског магазина "Мирор" кажу је један од омиљених парова са ТВ екрана убрзо почео да размењује поруке, а познати пар примећен је као ужива у шетњама и обиласцима калифорнијских винограда.

"Примећени су како пију вино дубоко у разговору, док су шетали по једном од Џениних омиљених винограда у Санта Барбари, где је било јасно да између њих има много хемије", рекао је извор за поменути магазин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas