· · Коментари: 0
ЗАБРИНУТОСТ

"НИСАМ ЗНАЛА ДА МОЈ СИН ИМА ОВАКВО МИШЉЕЊЕ: Мајка пронашла писмо свог сина и шокирала се када је видела шта у њему пише

Чистећи собу, једна мама је пронашла писмо свог сина, а оно што је прочитала, натерало ју је да се замисли.

1610718710_Depositphotos_60280425_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Она је на једном сајту затражила савет и објаснила да је њен син на јесен њу и свог оца питао да ли може да иде на саветовање. Додала је да није хтео да открије зашто.

Прочитајте још: Принципи по којима ДЕТЕ УЧИ ДА ЧИТА: За неколико дана може да савлада ову вештину

- Разговарали смо са њим и објаснили му да увек може да поприча са нама - написала је ова мама.

Дечак је редовно ишао на терапије, а његова мама је,чистећи једном приликом собу, пронашла писмо које ју је "погодило".

- Када сам чистила његову собу, у комоди покрај његовог кревета пронашала сам поруку с насловом "Како видим себе". Обично не гледам по стварима своје деце, али његове фиоке су биле пуне смећа и хтела сам да их очистим. Разумем да нисам требала то прочитати, али нисам могла да се суздржим. Било ми је јако тешко да прочитам; у писмо је изнео низ негативних ставова о себи, написао је како се осећа "невољено" и "безвредно" - испричала је ова мама.

Прочитајте још: Посебан опрез за родитеље: Не стављајте беби траку на главу док спава

Она је рекла како не зна где је погрешила у васпитању да би се њен син тако осећао.

Поред тога, она се обратила и мужу за савет, а он јој је рекао да не би требали да се мешају јер је то лична ствар њиховог сина и тиче се њега и психолога. Али, мајка је и даље става да би они требали да попричају са њим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.