Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

О овоме никад није причао: Аца Лукас први пут проговорио о НАЈРУЖНИЈЕМ догађају у животу

Певач први пут проговорио о рањавању

1603886868_aca.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Аца Лукас гостујући у једној емисији, први пут је испричао детаље пуцњаве у којој је био рањен у ногу.

Прочитајте још: Милица Тодоровић проговорила о естетским захватима: Ево шта је оперисала

Популарни фолкер, рекао је да је то била једна ружна ствар која му се догодила у животу, а највише су га погодили коментари због којих је наводно био рањен.

- То је за мене била једна ружна ствар која ми се догодила. Сви су наглабали зашто сам ја рањен. Тада је било необично да човек моје бранше буде упуцан. Лицитирали су: те дугови, те због неких жена. Да је била организована прича, ја бих био убијен, а не рањен. Полиција би пронашла траг, али то је безазлена прича, ја нисам одреаговао како треба и зато сам попио метак. Кренуо сам ка колима и видим клинца да ми краде кола. Мислио је да ћу да побегнем. Настала је реакција која није уобичајена, неко би лопову рекао: "Ево ти кључеви, вози ауто", а ја сам кренуо да му отмем пиштољ. Почео је да бежи. Ма то је био неки наркоманчић, зато и дан-данас нема трага - рекао је Лукас и додао:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤘🏻🤘🏻 #АцаЛукас

А пост схаред бy АЦА ЛУКАС (@александар_вуксановиц_оффициал) он

- Није било сведока, и зато нису могли да га нађу. Кад мало боље размислим, могао је да ме погоди у артерију, да ме направи инвалидом. Месец дана ме болело, али, верујте, да нисам осетио кад ми је прошао метак, да нисам видео дим из ноге, не бих ни знао да сам погођен. А кући сам тек имао ревију. Улазим у стан, Соња гледала серију и, кад сам скинуо панталоне, пала је у несвест. Направио сам глупост која се зове подвезивање ране. Рекао сам јој да ми да крпу. На срећу, полицајац комшија улетео је у стан. Ја сам затегао крпу испод ране и почела је да шикља крв. Дошла је Хитна помоћ и, сва срећа, све се завршило како треба - закључио је певач.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas