· · Коментари: 0
НЕГА КОСЕ

Пет ТРИКОВА за неговану косу пуну волумена! Ове тајне знају само ФРИЗЕРИ и поделили су их са нама (ФОТО)

Београдски фризери су са нама поделили трикове који ће помоћи да ваша коса буде сјајна и пуна волумена!

1620740210_girl-1848454_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј

1) За волумен - косу сушите четком тако да вам глава буде окренута наопако. Исти ефекат ћете постићи и ако четкате суву косу у истом положају.

2) Одговарајући чешаљ - Сваки коса је различитог типа и квалитета и због тога не треба сви да користимо исти модел чешља. Уколико вам је коса јако оштећена, фризери препоручују да користите четку са природном длаком. за масну косу користите четку са дрвеним врховима.

За хидрирање косе уљима, најбитније је да длаке буду отворене, а то се постиже претходним загревањем косе феном.

3) Подигнути крајеви - Уколико никако не можете да умирите крајеве на вашој коси, користите широку четку која ће их најбоље укротити.

Прочитајте још: Заводљив изглед уз ОТВОРЕНА ЛЕЂА - 5 савршених комбинација за топле дане! (ФОТО/ВИДЕО)

4) Како се користи уље за косу - Већина нас уље ставља на мокру косу, као што је предложено на паковањима, међутим, фризери су са нама поделили истину о овоме.

- Уље се ставља на суву косу! Најбоље резултате ћете добити ако са таквом косом преноћите. За хидрирање уљима је битно да фоликули косе буду отворени, а то се постиже једноставним загревањем косе помоћу фена. Пар тренутака пре него што ставите на уље на косу, загрејте је неких 2-3 минута на топлом ваздуху - поручују из салона.

Прочитајте још: Уље ОВЕ биљке чини чуда за трепавице и обрве! (ВИДЕО)

5) Осим уља, немојте да експериментишете са препаратима из кухиње попут јаја, меда и мајонеза. Можете исушити и оштетити косу, а да тога нисте ни свесни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.