· · Komentari: 0
NEGA KOSE

Pet TRIKOVA za negovanu kosu punu volumena! Ove tajne znaju samo FRIZERI i podelili su ih sa nama (FOTO)

Beogradski frizeri su sa nama podelili trikove koji će pomoći da vaša kosa bude sjajna i puna volumena!

1620740210_girl-1848454_1920.jpg
FOTO: Piksabej

1) Za volumen - kosu sušite četkom tako da vam glava bude okrenuta naopako. Isti efekat ćete postići i ako četkate suvu kosu u istom položaju.

2) Odgovarajući češalj - Svaki kosa je različitog tipa i kvaliteta i zbog toga ne treba svi da koristimo isti model češlja. Ukoliko vam je kosa jako oštećena, frizeri preporučuju da koristite četku sa prirodnom dlakom. za masnu kosu koristite četku sa drvenim vrhovima.

Za hidriranje kose uljima, najbitnije je da dlake budu otvorene, a to se postiže prethodnim zagrevanjem kose fenom.

3) Podignuti krajevi - Ukoliko nikako ne možete da umirite krajeve na vašoj kosi, koristite široku četku koja će ih najbolje ukrotiti.

Pročitajte još: Zavodljiv izgled uz OTVORENA LEĐA - 5 savršenih kombinacija za tople dane! (FOTO/VIDEO)

4) Kako se koristi ulje za kosu - Većina nas ulje stavlja na mokru kosu, kao što je predloženo na pakovanjima, međutim, frizeri su sa nama podelili istinu o ovome.

- Ulje se stavlja na suvu kosu! Najbolje rezultate ćete dobiti ako sa takvom kosom prenoćite. Za hidriranje uljima je bitno da folikuli kose budu otvoreni, a to se postiže jednostavnim zagrevanjem kose pomoću fena. Par trenutaka pre nego što stavite na ulje na kosu, zagrejte je nekih 2-3 minuta na toplom vazduhu - poručuju iz salona.

Pročitajte još: Ulje OVE biljke čini čuda za trepavice i obrve! (VIDEO)

5) Osim ulja, nemojte da eksperimentišete sa preparatima iz kuhinje poput jaja, meda i majoneza. Možete isušiti i oštetiti kosu, a da toga niste ni svesni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.