Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Ови хороскопски знакови су идеална комбинација, али ипак често раскидају

Ови хороскопски знакови имају доста заједнички особина и добро се уклапају у свакодневним ситуацијама, но, међутим, љубав им није јача страна.

1610617642_Depositphotos_88079272_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Рибе - Рак

Заједно им је превише удобно. Ниједан знак не доноси пуно енергије или спонтаности у везу па ћете схватити да атмосфера може постати помало монотона и чак загушљива. Овај пар може бити превише сигуран избор који након почетног узбуђења губи романтичну привлачност.

Прочитајте још: Несигурни су и стално траже потврду код других: Овим хороскопским знаковима фали САМОПОУЗДАЊЕ

Шкорпија - Бик

Недостаје им компромис. Ове две супротне стране ће се дефинитивно привући јер ће варнице летети на сексуалном нивоу, не само на почетку везе већ и током целог односа. Ипак, ова два зодијака су можда најтврдокорнији и најљубоморнији зодијаци хороскопа, па очекујте да ниједан од њих не одустане од борбе. Један аргумент лако може проузроковати огромну неповезаност између њих, а ни један од њих неће попустити јер не желе да погазе свој понос.

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Ови хороскопски знакови су најтрапавији

Девица - Јарац

Ова комбинација је превише платонска. Као два најинтелигентнија зодијака, обоје су логични и рационални мислиоци, очекивали бисте да овај однос функционише добро и то већим делом и јесте тако. Пресудно проблем овај пар ће имати на секусалном плану. Што се тиче интимности, ниједно од њих двоје није познато по својој домишљатости, јер се њихова страст често усмерава у посао или личне пројекте.

Близанци - Водолија

Овај пар је превише емоционално уздржан. Овај пар делује веома добро на толико нивоа, поготов што годовримо о зодијацима који се често осећају изоловано због тога што су толико јединствени. Нажалост, њихове комуникативне вештине не проширују се на њихове емоције, јер обоје беже од тога како се заиста осећају. Обојици зодијака можда требају мало више наклоњених партнера да би открили своју рањивост и осец́ања која су потискивали.

Прочитајте још: Почела је "ера Водолије": Сексуалне настраности, развој науке, ОЧЕКУЈЕТЕ немогуће

Стрелац - Вага

Овај пар је превише тврдоглав. Ови зодијаци доносе најбоље од себе на емоционалном нивоу, јер комуникативна и стрпљива природа Ваге допуњуе  Стрелчеву филозофску и либералну личност. Ова интеракција ће омогућити обема странама да размишљају о прошлим искуствима, па чак и о дубини својих осећања. Проблем се јавља када је реч о поверењу, јер ови фобични зодијаци плаше везивања, те неће желети да направе први корак.

Прочитајте још: Звезде откривају: Ови знакови неће имати превише среће у 2021. години

Ован - Лав

Овај пар је превише егоистичан. Ово је пар којем неће недостајати интензитета или страсти! И у мислима и у акцијама, никада неће бити досадног тренутка са личностима Лава и Овна. Њихова узвраћена енергија оснажиће један другога да покушају да победе ствари којих се плаше. Нажалост, обоје су тако поносни знаци, та енергија се често завршава усмеравајући у нездраву конкуренцију која ствара раздоре у вези.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas