· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Стихови који крију тужну причу: Џенан открио која његова песма је посвећена преминулом брату (ВИДЕО)

Познати поп-фолк певач Џенан Лончаревић отворио душу и искрено говорио о песми која заузима посебно место у његовом срцу.

1614706345_Dzenan-Loncarevic.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Новости

Џенан Лончаревић важи за једног од најемотивнијих певача на нашој естрадној сцени. Начин на који он доживљава музику коју ствара и како је преноси публици не оставља никога равнодушним.

У једном интервјуу открио је када показује емоције:

Прочитајте још: Никад виђена Ђанијева фотографија, ево како је изгледао у младости! (ФОТО)

- Мени је несхватљиво да икада неко може нешто да отпева, а да нема емоцију. Ја сам преносилац онога што композитор напише. Ја прво зажмурим, осетим, схватим, емотиван сам много - истакао је певач и додао:

- Ништа нисам ја написао, ја када кренем да пишем мени то звучи као страна музика, па се не трудим, увек дођем до финих текстова које напишу професионалци у свом послу.

Певач је својевремено у медијима открио и која песма заузима значајно место у његовом срцу и због чега му је посебно важна.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша у хаљини величине марамице: Овом фотографијом изазвала буру на друштвеним мрежама (ФОТО)

Наиме, на албуму из 2009. године нашла се песма коју је написала Марина Туцаковић, а која је посвећена певачевом преминулом брату.

У питању је песма "Страх ме је да те сањам", која емотивно говори о најтананијим емоцијама певача и о његовом брату који је преминуо 2008. године.

Прочитајте још: Велико славље у породици Митровић: Милица поделила срећне вести (ВИДЕО)

- Сви имамо те периоде, али када дођу људи да причају о томе, мало је мрачно, људи знају да то постоји и то је успомена на мог брата - истакао је Џенан у једној емисији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.