· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Предраг Петковић, чувени астролог: Сазнајте где је ВЕНЕРА и знаћете какав ће бити брак!

Зашто неке жене обмањују, психички злостављају, понижавају и варају? Да ли је крив положај Венере?

1613053785_pedja-petkovic-280-2019-01.jpg
Фото: В. Данилов

Постоји феномен који се врло често виђа у хороскопу, а самим тим и у животу. Ради се о неколико астролошких аспеката које сам назвао "жена жртва". Они увек указују на женску патњу, бол, одбаченост, самоћу и друге видове репресије од стране мушкарца.

Прочитајте још: Шаптао је слоновима и све су га слушали, а онда се догодило нешто НЕВЕРОВАТНО! (ВИДЕО)

Најчешће се јављају када је Венера лоше постављена у хороскопу. Жене најчешће постају жртве љубави када се Венера нађе у Раку, Девици, Шкорпији, Јарцу и Рибама. Жене са Венером (љубав, брак) у Раку (породица) често брзо улазе у брак и одмах остају у другом стању, јер је Венера овде плодна, а жеља за потомством јака. Уколико Венера има лоше аспекте или ако је лоше поље брака, жена брзо постаје жртва емоција и односа.

Заљубљиве су жене са "лошим Меркуром".
Колико ће бити срећна?
Венера је планета љубави, брака, задовољства, лепоте. Њен положај у хороскопу показује колико ће бити среће или туге у љубави.

Ако је лош Меркур, онда се у везу улази само на бази тренутних емоција, али не и на основу процене колико је особа добра за њу. То је темељ да у једном тренутку постане жртва односа. Лоше емоције су негативна енергија која утиче на желудац, па ту могу да се јаве здравствени проблеми. Они су увек узроковани неиспуњеним емоцијама.

Са Венером у Девици жена веома тешко налази партнера...

Када је Венера у Девици, онда је Венера у знаку пада, дакле, у најслабијој позицији. То умањује срећу и квалитет односа. Уколико има лоше аспекте, то је један од показатеља самоће. Врло тешко се проналази партнер, јер Девица симболизује жену "девицу" која је сама и нема односе са мушкарцима. 

Прочитајте још: Била је проблематична, палила је кућу, покушала самоубиство, а доживотног затвора спасио ју је мајчин дневник

Лош аспект са Сатурном указује на тешка емотивна искуства због којих жена често остаје сама. Има оних које се никад не удају, али и оних које се удају, разведу и никад не пронађу другог партнера. Ово је само у случају када је поље брака јако оштећено, а Венера у Девици у лошем аспекту са Сатурном или Нептуном. На здравственом плану указује на проблеме са пробавом и цревима. Особа не може да "свари" неке ствари, па се проблеми јављају у том пределу.

Венера у Шкорпији доноси патолошку љубав!

Када се Венера нађе у знаку Шкорпије, онда је у знаку свог изгона. Дакле, ту је Венера прогнана. У везу или брак жена улази на основу јаких страсти и емоција које је често вуку у понор ако Венера има тешке аспекте. Шкорпија је симбол деструкције, смрти, повређивања, али и фаталне везаности, патолошке љубави, црне магије, проклетства и других деструктивних елемената.

Прочитајте још: Тања Вељковић открива: Јупитер и Сатурн најављују долазак НОВЕ СИЛЕ која ће владати 200 година

Да ли ће жена бити удовица зависи од Венере.

Са Венером у Шкорпији жене су подложне оваквим утицајима када је Венера оштећена. Љубавне везе и бракови могу да пропадну због љубоморе, деструктивне енергије, сукоба, свађа, магијског напада, породичног проклетства и смрти.

Где се налази Венера? Фото: Депозит

Венера у Шкорпији је знак удовиштва. Зато је могућа самоћа, повређивање, насиље, силовање и мучење у емотивним односима. Ту је онда најчешће укључен Марс и Сатурн који ову Венеру доводе до највећег очаја. Лоша енергија од оваквих дешавања манифестује се на репродуктивним органима, бешици, мокраћним каналима и јајницима који могу да постану здравствено проблематични.

Прочитајте још: Млад Месец у чаробној Водолији: Тајне везе и нове љубави чекају ОВЕ хороскопске знаке

У знаку Јарца Венера је под Сатурновим утицајем
То често указује на трпљење у браку, као и постепено међусобно удаљавање, шиканирање, одбацивање, а ако се све ово и не деси, долази до незаинтересованости партнера, па нема страсти и блискости. То ствара јак емотивни грч и фрустрацију која води у депресију, нерасположење, затварање у себе, комплексе, страхове, анксиозност. Долази или до осећаја усамљености или до самоће. Манифестација лоше енергије осећа се на костима, зглобовима, проблемима са кожом и кичми.

Када се нађе у знаку Риба, под лошим аспектима, то је можда најтипичнији аспект за "жену жртву" јер је знак Риба сам по себи знак жртве. Зато су припадници овог знака негде најотворенији да се жртвују, али и да постану жртве. Без обзира да ли је знак или подзнак Риба, да ли се Венера или Месец налазе у овом знаку, ситуација је врло слична.

Венера у Рибама идеализује партнера...
Симбол растанка
Венера у Рибама је симбол растанка зато што Венера представља партнерство, брак који се налази у двојном и променљивом знаку Риба чији су симбол две рибе које пливају у супротном смеру, дакле, растају се. Зато Венера у Рибама говори о више бракова, али и паралелним, тајним и конфузним везама.

Проблем са Венером у Рибама је што претерано идеализује партнера. Пошто ће у једном тренутку схватити да се налази у илузији (Рибе) и да је све време била обмањивана, манипулисана, варана, долази до тешког буђења.

Прочитаје још: Дешава се ВЕЛИКА МУТАЦИЈА на квадрат и следе огромне ПРОМЕНЕ у светској ПОЛИТИЦИ

Тај неподношљиви осећај разочарења доводи до психичких сметњи, повлачења у себе, губитка самопоуздања, као и других психолошких проблема. Често због тешког емотивног стања жене заврше код психијатра, јер не могу да прихвате оно што се десило.

Рибе су увек преварене, па страда психа.

Месец представља емотивно стање особе, али и како су живеле жене у породици генерацијама уназад. Плутон у лошем аспекту са Месецом указује на проклетство по женској линији.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Жене не смеју да дају енергију лошим мислима које, с временом, постају стварност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.