Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЗЕ

Проверите да ли сте у вези са НАРЦИСОМ, јер ако ради ОВУ ствар то је ОН

Нарциси никада нису сами, јер не могу да буду сами...

1608624710_Depositphotos_153836566_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Како најбрже да препознамо нарциса? Психолог и психотерапеут Весна Петровић каже да су неке од његових особина врло видљиве:

- За почетак, препознаћете га по томе што сваку или сваку другу реченицу започиње са "Ја". То је нормално, јер се цео његов свет врти око њега, па та заокупљеност собом не може да остане прикривена - каже Петровићева.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Она упозорава да нарциза не занима нико други и зато прекида разговоре у којима он није тема, омаловажава ваше успехе, јер су само његови важни, а када му не дајете комплименте, одлази, јер нема шта ту да ради.

Обавезно су у вези
Нарцис има велику потребу да стално буде у вези, јер на тај начин добија особу која ће хранити његов его и бодрити га.
Нарцис не седи испред огледала, већ телефона!

- Не рачунајте на то да ће он бити тај који вас хвали или бар понекад похвали. Може да се деси да се заплаче без разлога само како би "испросио" неку лепу реч.

Многи мисле да је нарцис онај ко се стално гледа у огледало, али може да прође и без тога, јер је сада могуће "огледање" и на профилима друштвених мрежа. Довољно је да га ухватите како по цео дан гледа своје фотографије и броји лајкове, нервозан када види да их је мање него што је очекивао - истиче Петровићева.

Прочитајте још: Сузана Бан упозорава: Јупитер и Сатурн су најавили НОВИ СВЕТ, припремите за ново доба

Нарцис се можда не препознаје на први поглед, али на други разговор његова личност може лако да се разоткрије. Стручњаци кажу да он чак ни не настоји да се претвара, већ понекад отворено показује своју надменост мислећи да ће тако привући што већу пажњу и интересовање. Али, иза претенцизности се заправо крије недостатак истинског самопоуздања, које се зато вештачки "билдује" комплиментирањем друге стране без које би све било узалуд.


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas