Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Заташкано

Ово је ДОКАЗ ДА ВАНЗЕМАЉЦИ ПОСТОЈЕ?! Прве речи Армстронга са Месеца НИСУ БИЛЕ ОНЕ КОЈЕ СВИ ЗНАМО (ВИДЕО)

Бројне контроверзе и даље прате мисију "Аполо 11" и после више од пола века откако је слетео на површину Земљиног сателита

apolo-11-naslovna.jpg
Фото:"Депозит"
Oglas

Пета мисија, трећа са људском посадом, програма "Аполо" је била и прва мисија која је имала задатак да слети на површину месеца. "Аполо 11" са трочланом посадом Нил Армстронг, Баз Олдрин и Мајкл Колинс полетео је 16. јула 1969. ка Земљином сателиту да би 21. јула у 2:56 часова по универзалном времену Нил Армстронг направио првих неколико корака по Месецу!

Овога пута нећемо се бавити бројним теоријама завере по којима је све добро изрежирано у неком филмском студију јер Амери нису могли да дозволе да их Совјети поново потуку до ногу у свемирској утакмици (Гагарин,Терјешкова,Леонов), па су "се снашли". 

Фото:"Депозит"

У фокусу је прича коју је наводно прво потврдио сам Нил Амрстронг и за коју сем тврдњи појединаца да су је чули не постоје материјални докази (видео, аудио снимци), да би у једном интервјуу Баз Олдрин, који је такође шетао Месецом (Колинс је био у модулу Колумбија који је кружио изнад Месеца и чекао двојицу астронаута да се врате), без имало сумње потврдио целу причу!

Прочитајте још: 1999. откривено СВЕТИЛИШТЕ: Старо је 4.300 година, а крај дрвених стубова пронађене су лобање деце и жена

О чему се заправо ради, шта је то што је по сведочењу многих, НАСА цензурисала, и шта није свет чуо у "директном преносу" освајања Месеца?

"Ово је мали корак за мене али велики за човечанство"! Ову реченицу су чули сви и у све уџбенике је ушла као прва реченица коју је човек изговорио на Месецу.

Али, изгледа да није било тако!


Клупко је почело да се одмотава на једном симпозијуму НАСА на коме је угледни професор (и његово име се "загубило") интервјуисао Армстронга и питао га да ли је тачно да је прво изјавио:

"Они су ту, посматрају нас!"

Прочитајте још:Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Армстронг се само насмејао и наставио:

- Било је невероватно иако смо знали да постоји та могућност. Уосталом били смо упозорени - започео је, а на питање како мисли да су били упозорени, само је одговорио:

- Не смем да улазим у детаље, али могу да кажем да су њихови бродови били далеко супериорнији у односу на наше и по величини и по технологији. Били су велики и деловали су претећи. Извесни професор физике и математике Универзитета у Москви Владимир Азхаза је на основу података до којих је он дошао појаснио целу ту причу

- Армстронг је контроли мисије рекао да су их два велика, тајанствена објекта посматрала након што су слетели на Месец. Али његова порука се никада није чула у јавности, јер ју је НАСА цензурисала.

Наводно је касније Армстронг  тврдио да су ванземаљци били присутни на Месецу, и да је астронаутима наређено да оду, а многи истраживачи НЛО-а тврде да су чак снимљене чудне структуре и грађевине и све детаље пријавио контроли мисије, која је намерно цензурисала информације у циљу спречавања хаоса и панике међу становницима планете.

Прочитајте још:Јоване, зар не желиш да се српска тробојка прва завијори на Марсу?“ Тесла је пре 128 година тајно дошао у Србију са ЗАДАТКОМ

Наравно, као и у свим теоријама завере они што се труде да сакрију праву истину потурају обиље разноразних имформација, финансирају и снимање филмова, јер знају да када се замути вода онда је лако ловити у мутном.

Али, База Олдрина нису могли да ућуткају, мада је заиста чудно што је његова изјава, а која је снимљена током једног од бројних интервјуа, прошла скоро незапажено!

- Видео сам, сви смо видели ту јаку светлост која није била од звезда, али смо били довољно паметни да не кажемо "Хеј Хјустоне видимо НЛО". Не, него је Нил пребацио везу на заштићени, такозвани медецински канал и рекао да су они ту, да нас гледају, комуницирају!

Многи уфолози смарају да је ово највећи и најзначајнији доказ о постојању ванземаљаца и да су они ступили у контакт са нама.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas