Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТРАЖИВАЊА

Ова КАРАКТЕРИСТИКА је заједничка свим људима на свету

Истраживања показала да у свакој вези постоји доза љубомора

1609352393_Depositphotos_53277567_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Одређена доза љубоморе у вези релативно је нормална ствар, показало је истраживањее групе британских психолога, али само ако је дозирана. 

Прочитајте још: У овој држави жене су НАЈЗАДОВОЉНИЈЕ СЕКСУАЛНИМ ЖИВОТОМ

Фото: деспоситос

Истраживање које је спроведено над британским паровима показује да је љубомора заступљена у свим везама и да је немогуће избећи.

Врло је вероватно да не постоји човек који није барем мало љубоморан, јер љубомора је заправо осећај који се јавља кад верујемо да је угрожен наш статус код особе до које нам је стало.

Доста често мушкарци и жене намерно изазивају осећај љубоморе код партнера, што јако лоше делује на даљи развој везе. После тога стварају се неповерење и сумња, због које се често догоди и превара. Љубомора у вези увек значи неповерење, а може да постане и главна тема готово свих разговора међу партнерима, што је прилично нездраво за обоје.

Прочитајте још: Вечити проблем: Зашто мушкарцима може бити тешко да слушају жене док причају?

Ипак, најтеже је решити случај љубоморе, јер већина људи не зна како да се постави. Психолози препоручују постепено решавање и отворени разговор о проблемима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas