Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕДОСТАЦИ

Шест женских "мана" које мушкарци просто обожавају!

Женске "негативне" особине које пријају мушкарцима.

1608404779_Depositphotos_196755200_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Покушај да будемо савршене никуда нас неће одвести, пре свега јер је то немогућа мисија. Али, постоји још један разлог зашто неке мане и нису тако лоше - анкете кажу да их мушкарци обожавају!

1. Лењост

Само када је у разумним границама. Наше мајке и баке су нас због тога грдиле, али мушкарци то другачије гледају - најчешће су и сами лењи, што је довољан разлог да вам не тражи замерку!

Прочитајте још: Неколико навика држаће ваш брак чврстим и срећним

2. Мало нереда није на одмет

Постоје мушкарци који виде свако зрнце прашине и који су прави педанти. Међутим, овакав тип мушкараца се ретко проналази. Обично примећују оно што их занима, а не видео оно до чега им није стало.

Дакле, није их брига за то што вам се одломио комадић лака за нокте. Или вам је сос капнуо на сукњу. И није их брига за вашу навику што мало намрвите док једете. Наравно, када знају да ћете касније све то довести у ред.

Нико не воли запуштену жену и запуштену кућу.

3. Лакомисленост

Мушкарци воле зреле даме које знају шта хоће, али то не значи да не уживају бескрајно у мало шале, разоноде, па и мало лакомислености и спонтаности која увек зачини везу на нови начин.

Прочитајте још: Седам трикова с којима ће жене УВЕК ПРИВУЋИ ПАЖЊУ мушкараца

4. Заљубљеност

Фото: Депозит

Не, нећете им бити привлачније ако изигравате ледену краљицу. Мушкарац воли да зна какве емоције гајите према њему, нарочито ако говоримо о лепим осећањима. 

Будите топле и отворене при исказивању емоција

5. Емоционалност

Жене су врло осетљива и мистериозна бића чија осећања и расположења није  увек лако растумачити. Ипак, ако им је стало, мушкарцима је занимљиво да се труде да одгонетну шта се то дешава са вама и прија им када знају да поред себе имају особу пуну емоција.

Прочитајте још: Мушкарци много боље подносе старење од жена, а ево и зашто

6. "Мушке" особине

Прошло је одавно време када су жене зависиле у потпуности од мушкараца. Све оно што су некада биле мушке особине, попут самосталности, високог самопоуздања, одлучности и храбрости, и још много тога, данас имају и жене, а то су особине којима се јачи пол диви. Наравно, уживаће да понекад буде ваш херој и заштитник, али ниједан заправо не воли поред себе да има "принцезу на зрну грашка" или даму која, заправо, није у стању да брине сама о себи, већ за све чека на њега.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas